برنج مخلوط با مرغ لیمویی یک غذای معطر و بسیار خوشمزه است. عطر و طعم این غذا بینهایت عالی است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج | 2 پیمانه |
ران مرغ | 4 عدد |
پودر لیمو | 3 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 6 حبه |
کره | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
آب مرغ | 4 پیمانه |
شیر | 2 پیمانه |
پنیر پارمزان | 1 پیمانه |
جعفری خورد شده | ¼ فنجان |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه برنج و مرغ مخلوط ابتدا پودر لیمو را همراه با پودر فلفل قرمز و 2 عدد سیر له شده مخلوط کرده کنار بگذارید.
در تابه ای مقداری روغن ریخته و ران مرغ را فیله کرده را درون ماهیتابه بریزید.
سپس مواد از قبل آماده شده را در دو مرحله به مرغ اضافه کنید.
زمانی که مرغ سرخ و طعم دار شد از ماهیتابه خارج کنید.
2 قاشق کره را درون ماهیتابه ریخته و پیاز خورد شده و 2 عدد سیر له شده را نیز اضافه نمایید.
اجازه دهید پیاز سرخ شود.
سپس برنج را با مواد بالا مخلوط و تفت دهید.
4 پیمانه آب مرغ را همراه با 1 پیمانه شیر به برنج اضافه نمایید.
اجازه دهید برنج نیم پز شود . سپس مرغ های از قبل تهیه شده را درون مرغ گذاشته و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ کاملا بپزد.
مرغ های پخته شده را از برنج خارج کرده و کنار بگذارید.
در مرحله آخر 2 قاشق کره ؛ 1پیمانه پنیر پارمزان ؛ ½ پیمانه شیر و جعفری خورد شده را نیز اضافه نمایید .
برنج آماده شده را همراه با مرغ لیمویی میل کنید.