طرز تهیه برنج قهوه ای و سبزیجات

برنج قهوه ای و سبزیجات یک غذای آسان است که قابل تهیه با برنج قهوه ای و برنج سفید است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

مواد لازم:

برنج قهوه ای 1 پیمانه و نیم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی رقیق شده 1 پیمانه
گشنیز خورد شده 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 1 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
لوبیا قرمزپخته شده 1 پیمانه
سیر 3 حبه
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

جهت تهیه برنج قهوه ای و سبزیجات ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و به همراه سیر له شده درون ماهیتابه تفت دهید.

سپس فلفل دلمه ای را نگینی خورد کرده و اضافه نمایید.

مواد درون ماهیتابه را تفت دهید تا از خامی گرفته شوند.

در مرحله بعد گوجه فرنگی خورد شده را اضافه و تا زمانی که مواد کاملا نرم شوند تفت دادن را ادامه دهید.

بعد از آن از ماهیتابه جمع کرده و مقداری آب بریزید تا جوش بیاید و بعد برنج قهوه ای را نیز اضافه کنید.

اجازه دهید برنج قهوه ای بپزد.

بعد از اینکه آب برنج کاملا خشک شد و دانه های برنج پختند مواد از قبل آماده شده را همراه با لوبیا قرمز پخته شده با برنج مخلوط کنید.

در مرحله بعد گشنیز خورد شده و رب گوجه فرنگی رقیق شده را همراه با مقداری نمک و فلفل و زیره درون برنج بریزید.

زمانی که غذا جا افتاد در صورت تمایل سطح برنج را با پنیر پیتزا پوشانده و درب ظرف را بگذارید تا پنیر آب شود.

سپس این غذای مقوی و خوشمزه را میل کنید.