برنج قهوه ای و سبزیجات یک غذای آسان است که قابل تهیه با برنج قهوه ای و برنج سفید است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج قهوه ای | 1 پیمانه و نیم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی رقیق شده | 1 پیمانه |
گشنیز خورد شده | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
لوبیا قرمزپخته شده | 1 پیمانه |
سیر | 3 حبه |
پودر زیره | 1 قاشق چایخوری |
آب | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه برنج قهوه ای و سبزیجات ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و به همراه سیر له شده درون ماهیتابه تفت دهید.
سپس فلفل دلمه ای را نگینی خورد کرده و اضافه نمایید.
مواد درون ماهیتابه را تفت دهید تا از خامی گرفته شوند.
در مرحله بعد گوجه فرنگی خورد شده را اضافه و تا زمانی که مواد کاملا نرم شوند تفت دادن را ادامه دهید.
بعد از آن از ماهیتابه جمع کرده و مقداری آب بریزید تا جوش بیاید و بعد برنج قهوه ای را نیز اضافه کنید.
اجازه دهید برنج قهوه ای بپزد.
بعد از اینکه آب برنج کاملا خشک شد و دانه های برنج پختند مواد از قبل آماده شده را همراه با لوبیا قرمز پخته شده با برنج مخلوط کنید.
در مرحله بعد گشنیز خورد شده و رب گوجه فرنگی رقیق شده را همراه با مقداری نمک و فلفل و زیره درون برنج بریزید.
زمانی که غذا جا افتاد در صورت تمایل سطح برنج را با پنیر پیتزا پوشانده و درب ظرف را بگذارید تا پنیر آب شود.
سپس این غذای مقوی و خوشمزه را میل کنید.