برنج سفید یکی از محصولات غذایی مهم در سبد غذایی خانوارهای ایرانی است و بر طبق آمار موجود هر ایرانی سالانه حدود ۳۵ کیلوگرم برنج مصرف می کند که این میزان برای هر نفر روزانه حدود ۹۶ گرم می شود. برنج سفید یکی از مواد غذایی مهم و یکی از قوت های اصلی مردم ایران به شمار می رود. برنج محصولی است که سرشار از خواص و ویتامین های مختلف است و به همین دلیل می توان از آن به عنوان یک ماده غذایی مقوی و کامل نام برد.

 

برنج سفید اگر به صورت اصولی پخت شود می تواند ارزش غذایی خود را به صورت کامل حفظ کرده و در نتیجه ویتامین های مفید مختلفی را به بدن مصرف کنندگان منتقل کند. ما در ادامه این متن به ویتامین ها و خواص سرشار برنج سفید اشاره کرده و آنها را برای شما معرفی خواهیم کرد.

 

ارزش غذایی برنج در ۱۰۰ گرم

کالری برنج ۱۳۰
کل چربی ۰.۳ گرم
چربی اشباع ۰.۱ گرم
چربی چند غیر اشباع ۰.۱ گرم
چربی تک غیر اشتباع ۰.۱ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
پتاسیم ۳۵ میلی گرم
کل کربوهیدرات ۲۸ گرم
فیبر غذایی ۰.۴ گرم
قند ۰.۱ گرم
پروتئین ۲.۷ گرم
ویتامین آ ۰٪
کلسیم ۱٪
ویتامین دی ۰٪
ویتامین ب۱۲ ۰٪
ویتامین ث ۰٪
آهن ۱٪
ویتامین ب۶ ۵٪
منیزیم ۳٪

 

 

 

چگونه با استفاده از برنج سفید زیبایی و جوانی خود را حفظ کنیم؟

 

 

برنج سفید ماده غذایی است که علم امروزه از خواص فوق العاده آن برای زیبایی پربرداشته شده، و این محصول به عنوان یکی از محصولات ارگانیک برای زیبایی پوست و مو شناخته می شود. زیبایی با برنج سفید کار سختی نیست و با مصرف و استفاده از آب برنج می توان زیبایی خود را دوچندان کرد. برنج به صورت کلی دارای ویتامین هایی مثل پروتئین های مفید و ترکیب شیمیای اسکوآلن است که می تونند پوست را در مقابل اشعه های مضر خورشید محافظت نماید.

 

 

برنج سفید محصولی است که از آن می توان ماسک هایی برای زیبایی پوست تهیه کرد. به طور کلی زیبایی با برنج سفید برای موارد مختلفی انجام می گیرد. اگر می خواهید موهایی نرم و ملایم داشته باشید، پوست تحریک شده و حساس خود را درمان کنید، منافذ پوستی خود را کوچکتر کنید، رنگ پوست خود را بهبود ببخشید و پوستی نرم داشته باشید می توانید از برنج سفید استفاده کنید. برای تمامی این موارد می توانید از آب برنج پخته شده و یا آب برنج خیس خورده استفاده کنید. فقط کافی است برای مدتی معین و به صورت روزانه از این آب برای شست  شوی پوست و موی خود استفاده کنید.

 

 

 

کالری چیست؟ و به چه میزان در برنج سفید وجود دارد؟

 

 

برنج سفید در انواع و گونه های مختلفی تولید می شود و هر گونه ویژگی ها و خواص خود را دارد. به همین دلیل هر گونه از برنج کالری متفاوتی دارد. به طور کلی کالری به میزان انرژی موجود در یک ماده غذایی گفته می شود که براساس ارزش غذایی هر محصول میزان آن مختلف است. برای مثال ممکن است ۱۳۰گرم برنج هاشمی ۱۰۰ گرم کالری داشته باشد و ۱۵۰ گرم برنج طارم همین مقدار کالری را داشته باشد.

در نتیجه می توان گفت که میزان کالری در یک ماده غذایی بسته به ارزش غذایی آن ماده غذایی است. در نتیجه در حالت کلی تر می توان گفت که ارزش غذایی برنج سفید بسته به و ویتامین های برنج سفید و دیگر مواد غذایی موجود در آن است.

 

 

برنج سفید محصولی است که به طور معمول هر صد گرم از آن حدود ۱۳۰ گرم کالری دارد که البته این میزان با توجه به شیوه پخت برنج متغییر خواهد بود.

 

 

 

کل چربی و چربی اشباع چیست؟ و چه میزان از آن در برنج سفید وجود دارد؟

 

 

برنج سفید محصولی است که در آن چربی های اشباع وجود دارد. چربی های اشباع به چربی هایی می گویند که شامل تری گلیسریدها هستند و تنها حاوی اسیدهای چرب می باشند. بدن انسان به مواد مغذی زیادی برای رشد صحیح نیازمند است که چربی های کل و چربی های اشباع شده از جمله آنها هستند.

اما میزان زیادی آن باعث ایجاد مشکلاتی در بدن انسان می شود. برنج سفید محصولی است که میزان چربی اشباع در صد گرم برنج به میزان ۰٫۱ گرم است و این میزان چربی برای بدن انسان مفید بوده و هیچگونه اثرات سویی بر سلامت بدن انسان ندارد.

 

 

برنج سفید محصولی است که چربی های زیادی در آن وجود ندارند و به همین دلیل چربی اشباع هم در آن به میزان لازم وجود دارد و نباید از مصرف آن برای اضافه وزن نگران بود چون، برنج و ویتامین های موجود در آن برای بدن لازم و ضروری هستند و اگر از آن ها به میزان مناسب استفاده شود، هیچ گونه اثر سویی بر بدن اعمال نمی شود.

 

 

 

چربی چند غیر اشباع چیست؟ و وجود آن در برنج سفید چه مزایایی دارد؟

 

 

برنج سفید محصولی است که چربی های مختلفی در آن وجود دارند که یکی از اینگونه چریی ها، چربی چند غیر اشباع است. چربی های غیر اشباع همانگونه که نامشان پیداست به چربی های مفیدی گفته می شود که علاوه بر اینکه برای بدن تاثیر سویی ندارند می توانند برای سلامت بدن هم مفید باشند. چربی های چند غیر اشباع از لحاظ مختلف برای سلامتی بدن مفید هستند.

برنج سفید یک محصول غذایی است که اگر به صورت صحیح مصرف شود می تواند به دلیل داشتن چربی های چند غیر اشباع برای سلامتی بدن مفید باشند. چربی های چند غیر اشباع در زمره ارزش های غذایی برنج سفید شناخته می شوند و به همین دلیل می توانند در کاهش وزن افراد مفید باشند.

فرایند کاری این چربی ها بدین گونه است که وجود آنها باعث افزایش نرخ متابولیک می شود و از این رو به بدن انسان اجازه چربی سوزی سریع‌تر را می دهند. و در نتیجه آن کاهش وزن بدن به خوبی انجام می گیرد.

 

 

برنج سفید محصولی است که چربی های غیر اشباع موجود در آن در کاهش التهاب های بدن مفید است.

التهاب یک واکنش طبیعی و معمولی در بدن است که مربوط به سیستم دفاعی است و از ایجاد عفونت در بدن جلوگیری می کند. زمانی که التهاب ها در بدن افزایش می یابند، این باعث می شود که زمینه چاقی در بدن فراهم شود. به همین دلیل مصرف برنج سفید باعث کاهش این التهاب ها و در نتیجه کاهش امکان چاقی بدن می شود.

 

برنج سفید همچنین باعث کاهش کلسترول خون می شود و نتیجه این مورد، داشتن قلبی سالم خواهد بود. چربی های غیر اشباع موجود در برنج همچنین برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید هستند و از ایجاد حساسیت های بدنی نسبت به داروی انسولین جلوگیری می کنند. همچنین اسید چربی ها در به تاخیر انداختن پیری پوست بسیار تاثیر گذار هستند. و زیبایی با برنج سفید از این طریق نیز حاصل می شود.

 

 

 

چربی تک غیر اشتباع چیست؟ و به چه میزان در برنج سفید موجود است؟

 

 

برنج سفید محصولی است که می توان چند چربی مفید را در آن مشاهده نمود. یکی از چربی های مفید موجود در برنج چربی های تک غیر اشتباع هستند. میزان این نوع از چربی تقریبا با چربی چند غیر اشباع برابر است و اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFAs)، چربی هایی هستند که دو یا تعداد بیشتری از جفت های هیدروژن را در زنجیره های اسید چرب شان از دست می دهند، و به همین دلیل در پایین آوردن کلسترول خون تاثیر بسیار زیادی دارند.

در واقع فرآیند کاری چربی تک غیر اشتباع این است که کلسترول های بد خون را کم کرده و در مقابل آن تولید کلسترول های خوب را افزایش می دهند.

 

 

برنج سفید یک ماده غذایی مفید است که استفاده از آن برای رژیم های غذایی متنوع تاثیر سویی ندارد، و تمامی ویتامین های برنج سفید و موارد دیگر آن همگی به صورت نرمال در این ماده غذایی وجود دارند. در نتیجه مصرف اندازه آن فاقد هر گونه اثر سویی است.

 

 

 

کلسترول چیست؟ سدیم چیست؟ پتاسیم چیست؟  و چه میزان از آنها در برنج سفید وجود دارد؟

 

 

برنج سفید محصولی است که به طور معمول کلسترول خاصی در آن وجود ندارد و به همین دلیل به هیچ وجه نگرانی خاصی در مورد مصرف آن از لحاظ کلسترول وجود ندارد. در واقع کلسترول ماده ای است که به نوعی اندازه معمول آن دوست بدن شماست، و اندازه خارج از عرف آن دشمن بدن شما خواهد بود.

کلسترول به طور معمول در همه مواد غذایی وجود دارد و در بسیاری از مواد غذایی از جمله برنج سفید میزان آن بسیار کم و ناچیز است. به همین دلیل می توان از لحاظ مصرفی با اطمینان خاطر این مواد را مصرف کرد.

 

 

برنج سفید محصولی است که به طور معمول ۱ میلی گرم سدیم در هر ۱۳۰ گرم آن وجود دارد. سدیم در تمامی مواد غذایی وجود دارد و رایج ترین شکل آن به صورت سدیم کلرید است که ما آن را با نام نمک می شناسیم. سدیم نیز یکی از ویتامین های برنج سفید است که به میزان معمول در این برنج وجود دارد و در زمان مصرف کم یا زیاد برنج، هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد.

 

 

برنج سفید محصولی است که حدود ۳۵ میلی گرم پتاسیم در هر ۱۳۰ گرم آن وجود دارد. پتاسیم یک ماده ضروری برای بدن است که کاهش آن باعث اتفاقات زیادی در بدن می شود که از جمله آنها می توان به ضعف عمومی، کار کردن نا منظم قلب، خستگی، یبوست، تکرر ادرار و فشار خون بالا اشاره کرد. به همین دلیل افرادی که از کمبود پتاسیم رنج می برند می توانند با مصرف برنج سفید پتاسیم مورد نیاز بدن خود را تامین کنند.

 

 

 

کل کربوهیدرات چیست؟ فیبر غذایی چیست؟ قند چیست؟و میزان آنها در برنج سفید به چه میزان است؟

 

برنج سفید محصولی است که کربوهیدارت ها در آن به میزان زیاد وجود دارند. کربوهیدارت ها در واقع همان قندها، نشاسته ها و فیبرهای موجود در مواد غذایی هستند که ما آنها را را به صورت های کلی و با نام های مختلف می شناسیم.

قند شاخصه ای است که زیاد یا کم بودن آن در خون باعث ایجاد اختلالات متعددی می شود. و دیابت شایع ترین نوع بیماری های حاصل از افزایش قند خون است.

 

میزان کربوهیدرات ها در ۱۳۰ گرم برنج حدود ۸ گرم و قند و نشاسته موجود در برنج سفید نیز میزان پایینی موجود است. به همین دلیل نباید از مصرف معمول برنج برای بیمای هایی مثل دیابت و غیره نگران بود.

 

برنج سفید و تمامی فیبرها و قندهای موجود در آنها برای افراد در تمامی سنین مختلف توصیه می شود. بدن در تمامی سنین به این مواد مهم نیاز دارد، و یکی از بهترین راه های ترزیق این مواد به بدن، استفاده از برنج است.

 

 

 

پروتئین چیست؟ ویتامین آ چیست؟ کلسیم چیست؟ و به چه میزان در برنج سفید وجود دارد؟

 

برنج سفید محصولی است که در ۱۳۰ گرم آن ۲٫۷ گرم پروتئین وجود دارد و  کلسیم تنها ۱ درصد در آن وجود دارد و همچین میزان ویتامین آ موجود در آن نیز بسیار پایین است. پروتئین ها به عنوان بزرگترین، درشت مولکول های موجود در بدن هستند، که وجود آنها برای بدن لازم و ضروری است. هر غذا پروتئین خاصی دارد و در بعضی از غذاها میزان آن زیاد، و در بعضی دیگر کم است. برای مثال میزان پروتئین موجود در برنج سفید میزان کمی است.

 

برنج سفید همچنین محصولی است که کلسیم در آن به میزان کمی وجود دارد. کلسیم یکی از حیاتی ترین ویتامین های حیاتی بدن است. از مهمترین اثرات آن می توان بر تقویت استخوان بندی بدن اشاره کرد. کلسیم همچنین ضربان قلب را تنظیم می کند.

 

برنج سفید حاوی میزانی ویتامین آ نیز می باشد. ویتامین آ خواص معجزه گری دارد. مهمترین تاثیر و نقش ویتامین آ در زیبا سازی و جوان ماندن پوست است و همچنین ویتامین آ باعث تقویت استخوان بندی بدن وتقویت سیستم ایمنی آن شده، و از ریزش مو نیز جلوگیری می کند. این مواد روی هم باعث افزایش ارزش غذایی برنج شده اند.

 

 

 

ویتامین دی چیست؟ ویتامین ب۱۲ چیست؟ ویتامین ث چیست؟ و آیا آنها در برنج سفید وجود دارند؟

 

برنج سفید حاوی مقادیر ویتامین دی است. ویتامین دی ویتامینی است که عمدتا از طریق نور خورشید به بدن جذب می شود، و برای سلامت استخوان و دندان مفید است. همچنین این ویتامین برای جلوگیری از دیابت، سرطان و همچنین ام اس بسیار مفید است. متاسفانه میزان این ویتامین در برنج سفید ناچیز و در حد صفر است.

 

برنج سفید همچنین حاوی مقدار کمی ویتامین ب ۱۲ است. ویتامین ب ۱۲ به عنوان یک ویتامین معجزه گر برای بدن شناخته می شود، و مصرف متعادل آن برای سرزندگی، بهبود کار کرد قلب، بهبود سیستم عصبی، تقویت حافظه و بینایی توصیه می شود. همچنن میزان ویتامین موجود در برنج سفید همانند ویتامین آ بسیار کم است.

 

برنج سفید همچنین حاوی مقدار کمی ویتامین ث است. ویتامین ث در موادی مثل سبزیجات، سیب زمینی و میوه هایی مثل سیب درختی و پرتقال وجود دارد. این ویتامین از جمله ویتامین های برنج سفید است که برای سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از عفونت ها مفید است.

 

 

آهن چیست؟ ویتامین ب۶ چیست؟ منیزیم چیست؟ و به چه در در برنج سفید وجود دارد؟

برنج سفید حاوی مقدار کمی آهن در ساختار خود است. آهن یکی از مواد مورد نیاز بدن است که در فرآیند خونسازی و رشد عمومی بدن تاثیر بسیار بسزایی دارد. آهن علاوه بر اینکه به عنوان یکی از ویتامین های برنج سفید شناخته می شود، در مواد مثل گوشت قرمز، سبزیجات و مرغ و ماهی وجود دارد.

 

برنج سفید همچنن حاوی مقداری ویتامین ب ۶ است که این میزان در تسکین اعصاب و ایجاد حس آرامش در بدن بسیار مفید است. این ویتامین همچنین در موادی مثل سیب‌زمینی، آجیل، عدس، لوبیا و موز وجود دارد. همچنین می توان کم خونی بدن را تا حدوی با این ویتامین مفید تامین نمود.

 

برنج سفید به مقدار قابل توجهی منیزیم مفید دارد. این ماده برای بهبود عملکرد صحیح سیستم عصبی، کنترل قند خون، کنترل فشارخون و تولید انرژی سلولی کاربرد دارد. منیزیم علاوه بر برنج سفید در موادی مثل آجیل ها، اسفناج و موز نیز یافت می شود.

 

برنج سفید در حالت کلی به دلیل داشتن ویتامین ها مفید ارزش غذایی خوبی دارد. ارزش غذایی برنج سفید این محصول را به عنوان یک خوراکی مفید و با ارزش مطرح کرده است.

برای دریافت مشاوره رایگان در مورد برنج با شماره زیر تماس بگیرید

 

۰۹۹۰۶۶۴۴۵۰۰