رشته پلو یک غذای ایرانی معروف است که در بعضی از نقاط کشور؛ شب عید طبخ میشود و معتقدند که با صرف رشته پلو سالی پر برکت منتظرشان است .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

مواد لازم :

برنج ۳ پیمانه
رشته پلویی  ۲۰۰ گرم
سینه مرغ  ۴۰۰ گرم
کره  به مقدار لازم 
پیاز   ۱ عدد
آب به مقدار لازم
کشمش  ۱ پیمانه
زعفران دم شده  به مقدار لازم 
دارچین  ½ قاشق چایخوری
زرشک  ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم 
شکر  به مقدار لازم 

 

طرز تهیه :

جهت تهیه رشته پلو ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز ، آب و مقداری نمک وفلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید.

اجازه دهید مرغ کاملا بپزد ، سپس یک عدد پیاز را خلالی خورد کرده و در مقداری روغن تفت دهید .

زمانیکه پیاز سرخ شد مرغ را ریش کرده و به آن اضافه نمایید .

مرغ و پیاز را باهم تفت داده و کنار بگذارید .

برنج را به روش آبکش تهیه کنید ، یعنی ۳ ساعت خیس کرده و درون آب در حال جوش بریزید .

زمانیکه برنج کمی از خامی گرفته شد ، رشته پلویی را نیز اضافه نمایید و یا اینکه رشته را از قبل مثل ماکارونی تهیه و آبکش نمایید و در این مرحله به برنج اضافه نمایید .

برنج و رشته را آبکش کرده و ته قابلمه ته دیگ مورد نظر را نیز بگذارید .

سپس در مرحله ی بعد برنج و رشته ی آبکش شده را به آرامی درون قابلمه بریزید .

بهتر است روی برنج یک تکه کره بگذارید و مقدار کمی آب دور قابلمه بریزید تا رشته خشک نشود .

زمان دم کشیدن رشته پلو تقریبا ۴۵ دقیقه است .

در این فاصله زرشک و کشمش را به صورت جداگانه درون روغن تفت دهید  .

توجه داشته باشید که هنگام تفت دادن کشمش مقداری پودر دارچین به آن اضافه نمایید .

رشته پلوی آماده شده را همراه با کشمش ، زرشک و مرغ از قبل تهیه شده تزیین و میل نمایید.