طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی و ریش ریش

 

از آداب و رسوم قدیمی مردم تهران طرز تهیه رشته پلو با مرغ بوده است. این غذا را در شب نو سال جدید درست می کرده اند. رشته پلو به معنای آرزو کردن عمری طولانی و دراز و پربرکت برای اطرافیان است. این غذا به عنوان یک نماد در مردم شناسی ایرانیان خود را نشان داده است. رشته پلو ساده یک غذای ایرانی معروف است که در بعضی از نقاط کشور؛ شب عید طبخ میشود و معتقدند که با صرف رشته پلو سالی پر برکت منتظرشان است. در این مطلب در مورد طرز تهیه رشته پلو با مرغ تکه ای برای 4 نفرتوضیح می دهیم. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم برای درست کردن و طرز تهیه رشته پلو با مرغ تکه ای و چرخ کرده:

برنج 3 پیمانه
رشته پلویی 200 گرم
سینه مرغ 400 گرم
کره به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
آب به مقدار لازم
کشمش 1 پیمانه
زعفران دم شده به مقدار لازم
دارچین ½ قاشق چایخوری
زرشک 1 پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم

 

طرز تهیه رشته پلو با مرغ و خرما و هویج:

جهت تهیه رشته پلو ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز، آب و مقداری نمک وفلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید.
اجازه دهید مرغ کاملا بپزد، سپس یک عدد پیاز را خلالی خورد کرده و در مقداری روغن تفت دهید.
برای درست کردن رشته با مرغ ریش ریش شده باید زمانی که پیاز سرخ شد مرغ را ریش کرده و به آن اضافه نمایید. مرغ و پیاز را باهم تفت داده و کنار بگذارید.
برنج را به روش آبکش تهیه کنید، یعنی 3 ساعت خیس کرده و درون آب در حال جوش بریزید.
زمانی که برنج کمی از خامی گرفته شد، رشته پلویی را نیز اضافه نمایید و یا اینکه رشته را از قبل مثل ماکارونی تهیه و آبکش نمایید و در این مرحله به برنج اضافه نمایید.
برنج و رشته را آبکش کرده و ته قابلمه ته دیگ مورد نظر را نیز بگذارید.
در مرحله از طرز تهیه رشته پلو با مرغ مجلسی باید برنج و رشته ی آبکش شده را به آرامی درون قابلمه بریزید.
بهتر است روی برنج یک تکه کره بگذارید و مقدار کمی آب دور قابلمه بریزید تا رشته خشک نشود.
زمان دم کشیدن رشته پلو تقریبا 45 دقیقه است.
در این فاصله زرشک و کشمش را به صورت جداگانه درون روغن تفت دهید.
توجه داشته باشید که هنگام تفت دادن کشمش مقداری پودر دارچین به آن اضافه نمایید.
رشته پلوی آماده شده را همراه با کشمش، زرشک و مرغ از قبل تهیه شده تزیین و میل نمایید.

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

 

طرز تهیه رشته پلو با مرغ زعفرانی و مجلسی

درست کردن رشته پلو تهرانی راحت می باشد. شیوه کار به این صورت می باشد که ابتدا باید مرغ ها را بشویید و ته قابلمه بچینید.
پیاز، فلفل دلمه و هویج خرده شده را روی مرغ بریزید.
کمی زنجبیل خرد شده و چند عدد ساقه کرفس روی مرغ ها بچینید.
از چند عدد حبه سیر در صورت داشتن علاقه می توانید استفاده کنید.
برای درستن کردن سس مرغ باید پیاز را در داخل یک ماهیتابه جدا تفت دهید.
در طرز تهیه رشته پلو با مرغ ریش ریش شده می توانید از ادویه جاتی مانند هل، دارچین، پودر پاپریکا، فلفل و زردچوبه در زمان تفت پیازها استفاده کنید.
سپس رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید.
به میزان لازم نمک و لیمو عمانی یا آبلیمو را به مواد اضافه نماید.
بعد از به جوش آمدن سس مرغ آن را روی مرغ ها بریزید.
بعد از پخته شدن مرغ ها سپس آن ها را سرخ کنید.

رشته پلو با چی خورده میشه؟

رشته پلو تهرانی و ساده با برنج ایرانی از جمله غذاهای سنتی و پرطرفدار نزد ایرانیان است. با دستورهای متفاوت و متنوع می توان آن را درست کرد. به عنوان مثال می توان آن را با گوشت مرغ تکه ای یا ریش ریش شده طبخ کرده و با انواع دسرها سرو کنید. در این مطلب شما را با طرز تهیه رشته پلو با مرغ و هویج، نگینی، زرشک، مجلسی، زعفرانی، تکه ای، ریش ریش شده و چرخ کرده آشنا کردیم. این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.