طرز تهیه خورشت گوشت طعم دار
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
خورشت گوشت طعم دار یک غذای فوق العاده خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است . این غذا در کنار برنج طعم فوق العاده ای دارد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
گوشت گوساله یا گوسفند | ۴۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
فلفل سبز | ۲ عدد |
سیر | ۶ حبه |
رز ماری | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر کاری | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه خورشت گوشت طعم دار ابتدا ۴ عدد گوجه را خورد کرده و همراه با ۱ عدد فلفل دلمه ای خورد شده درون غذاساز بریزید.
سپس ۱ عدد پیاز را خلال کرده و همراه با فلفل سبز خورد شده، سیر، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل به گوجه اضافه کنید.
در مرحله آخر نصف پیمانه آب را نیز افزوده و مواد را باهم میکس کنید تا کاملا له شود.
مواد آماده شده را کنار گذاشته و در ادامه درون ماهیتابه ای مقداری روغن ریخته و ۱ عدد گوجه فرنگی را کاملا ریز خورد کرده و همراه با ۱ عدد پیاز خلال شده و مقداری نمک و فلفل را درون ماهیتابه بریزید.
اجازه دهید گوجه و پیاز تفت بخورند تا پیاز از خامی در بیاید و گوجه بافت خود را از دست دهد.
در مرحله بعد گوشت خورد شده را درون ماهیتابه ریخته و مجدد تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد و رزماری، پودر کاری و مقداری فلفل افزوده و در مرحله آخر سس از قبل آماده شده را نیز می افزاییم .
بعد از مخلوط کردن درب قابلمه را گذاشته تا گوشت کاملا بپزد.
سپس خورشت گوشت طعم دار را همراه با برنج کته یا آبکش میل نمایید.