مواد لازم جهت تهیه نازخاتون:
بادمجان | 8 عدد |
گوجه فرنگی | 5 عدد |
آبغوره | 1/2 لیوان |
آب انار | 2 لیوان |
پیاز رنده شده | 4 قاشق |
نعناع خشک | 1 قاشق |
گلپر | 1 قاشق |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه نازخاتون:
جهت تهیه ترشی نازخاتون بادمجانها را خوب بشوئید و نیم ساعت در فر قرار دهید تا کبابی شوند.
سپس پوست آنها را بگیرید و خوب ساطوری کنید.
هنگامی که بادمجانها در فر هستند، گوجه ها را در کاسه ای قرار دهید و مقداری آبجوش روی آنها بریزید تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید.
بادمجان ساطوری شده را در یک قابلمه بریزید و آبغوره و آب انار را روی آن بریزید و اجازه دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. سپس گلپر، نعناع و پیاز رنده شده را در قابلمه بریزید و کمی هم بزنید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و گوجه را اضافه و مخلوط کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن را گردو خرد شده بریزید.
نوش جان