بینه قورمه یا همون نعناع قورمه یک غذای گیلانی خوشمزه و خوش عطر است که طرفدارن بسیاری دارد.
بهتر است بینه قورمه را با نعناع تازه طبخ کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

گوشت ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
نعناع تازه ۵۰۰ گرم
آبغوره نصف استکان
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خورشت بینه قورمه ابتدا گوشت را به اندازه دلخواه خورد میکنیم و درون ماهیتابه میریزیم.
مقداری روغن و آب نیز اضافه کرده و درب ماهیتلبه را میگذاریم تا به خوبی تفت داده شود.
نعنای تازه را بعد از تمیز کردن، خیلی خوب میشوییم و در ظرفی جداگانه تفت میدهیم
زمانیکه گوشت تغییر رنگ داد و تفت داده شد، نعنای تفت داده شده را به گوشت اضافه میکنیم.
در این فاصله ۱ عدد پیاز را خورد کرده و در روغن سرخ کنید، البته میتوانید پیاز داغ از قبل آماده شده را نیز در این غذا استفاده نماییم.
بعد از اینکه پیاز داغ را اضافه کردیم، نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره را نیز افزوده و حرارت را کم میکنیم تا جا بیوفتد.
توجه داشته باشید که درب قابلمه را جفت نکنید.

نکات طلایی طبخ بهتر این غذا :

بهتر است از نعنای تازه استفاده کنید .
اگر نعنای تازه در دسترس نبود، از نعنای خشک شده نیز استفاده کنید.
پیاز را خیلی سرخ نکنید که بافت آن خشک شود.
اگر ذائقه شما شیرین پسند است، در مرحله آخر ۱ قاشق غذاخوری شکر بیافزایید.
این غذا با مرغ هم قابل تهیه میباشد.