
مواد لازم برای تهیه مسقطی:
نشاسته | یک پیمانه |
گردو | یک پیمانه |
پودر نارگیل | یک پیمانه |
شکر | یک و نیم پیمانه |
گلاب | سه پیمانه |
کره | حدود ۲۰ گرم |
طرز تهیه مسقطی:
جهت تهیه مسقطی ابتدا نشاسته را در یک پیمانه گلاب حل می کنیم.
سپس دو پیمانه گلاب دیگر را به آن اضافه نموده و روی شعله ملایم قرار و هم بزنید و تا بوی خامی نشاسته از بین برود و تا حدودی سفت شود.
در این مرحله شکر و مقداری کره را اضافه و هم می زنیم، و روی حرارت هم میزنیم تا مخلوط ما قوام یابد.
آن را از روی حرارت برداشته و به صورت داغ بر روی سطح پلاستیک فریزر به قطر نیم سانتی متر ریخته و گردوهای خرد شده را وسط آن می ریزیم و آن را لوله می کنیم.
سپس پلاستیک فریزر را باز کرده و سطح مسقطی را با پودر نارگیل می پوشانیم و به مدت چهار یا پنج ساعت درون یخچال قرار دهید.
سپس آن را برش زده و در ظرف دلخواه بچینید. در صورت دلخواه به روش دیگری نیز برش بزنید.
نکات مهم:
با مقدار ذکر شده در این آموزش می توانید حدود ۳۵ عدد مسقطی گردویی تهیه نمایید.
در صورت تمایل می توانید به جای کره از یک قاشق روغن حیوانی استفاده نمایید.
به جای مغز گردو می توانید از فندق، بادام یا پسته نیز استفاده نمایید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره