طرز تهیه مسقطی

مسقطی
مسقطی

 

مواد لازم برای تهیه مسقطی:

نشاسته یک پیمانه
گردو یک پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب سه پیمانه
کره حدود ۲۰ گرم

 

طرز تهیه مسقطی:

جهت تهیه مسقطی ابتدا نشاسته را در یک پیمانه گلاب حل می کنیم.

سپس دو پیمانه گلاب دیگر را به آن اضافه نموده و روی شعله ملایم قرار و هم بزنید و تا بوی خامی نشاسته از بین برود و تا حدودی سفت شود.

در این مرحله شکر و مقداری کره را اضافه و هم می زنیم، و روی حرارت هم میزنیم تا مخلوط ما قوام یابد.

آن را از روی حرارت برداشته و به صورت داغ بر روی سطح پلاستیک فریزر به قطر نیم سانتی متر ریخته و گردوهای خرد شده را وسط آن می ریزیم و آن را لوله می کنیم.

سپس پلاستیک فریزر را باز کرده و سطح مسقطی را با پودر نارگیل می پوشانیم و به مدت چهار یا پنج ساعت درون یخچال قرار دهید.

سپس آن را برش زده و در ظرف دلخواه بچینید. در صورت دلخواه  به روش دیگری نیز برش بزنید.

 

نکات مهم:

با مقدار ذکر شده در این آموزش می توانید حدود ۳۵ عدد مسقطی گردویی تهیه نمایید.

در صورت تمایل می توانید به جای کره از یک قاشق روغن حیوانی استفاده نمایید.

به جای مغز گردو می توانید از فندق، بادام یا پسته نیز استفاده نمایید.

برچسب ها

پیشنهاد ما

برنج هاشمی معطر 10 کیلویی

1,200,000 تومان

سبوس برنج 280 گرمی

145,000 تومان

برنج هاشمی دودی 5 کیلویی

675,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی پک 5 عددی 3%

برنج صدری دودی 10 کیلویی پک 5 عددی

8,250,000 تومان
8,500,000 تومان

برنج صدری معطر 5 کیلویی

750,000 تومان
چای سیاه بهاره ممتاز پک 3 عددی 10%

چای سیاه بهاره ممتاز پک 3 عددی

931,000 تومان
1,035,000 تومان

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

650,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی

3,000,000 تومان
3,250,000 تومان

برنج قهوه ای 5 کیلویی

700,000 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم پک 3 عددی 10%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم پک 3 عددی

693,000 تومان
771,000 تومان

نظرات