
وقت آن رسیده که یک خوراک تازه را به برنامه ی غذایی تان اضافه کنید. بله خوراک زیتون مراکشی. یک غذای ساده اما بسیار خوشمزه و متفاوت که می توان سفره ی شما رنگین تر کند و مهمانی هایتان را زیباتر.
در این مقاله از طرز تهیه خوراک زیتون مراکشی برایتان خواهیم گفت.
مواد لازم برای 8 نفر
ران مرغ: 8 تکه
زیتون: 1 پیمانه
پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
زیره، زنجبیل و زردچوبه: هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
پیاز: 1 عدد
سیر: 3 حبه
کشمکش: نصف پیمانه
آب: نصف پیمانه
لیموترش به صورت حلقه شده: 2 عدد
روغن: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه خوراک زیتون مراکشی
مواد لازم خوراک زیتون مراکشی، آنقدر زیبا، متنوع و خوش عطر و بو است که می توانید حدس بزنید چه عطر و طعمی دارد. برویم و آن را با هم بپزیم.
- در همان آغاز کار بروید سراغ ادویه ها و آنها را در یک کاسه بریزید و همه را با هم مخلوط کنید.
- حالا تکه های ران مرغ را به ترکیب ادویه ها اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید تا مرغ ها مزه دار شوند. وقتی رنگ مرغ ها تغییر کرد و همه ی ادویه ها در بافت مرغ جای گرفتند، کاسه را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
- نوبتی هم باشد، نوبت سیر و پیاز است. سیر و پیاز را خرد کنید و همراه با مقداری روغن، در ظرف مورد نظرتان تفت دهید.
- حالا نوبت به اضافه کردن مرغ ها می رسد. مرغ ها را اضافه کنید و تفت دهید
- پس از تفت دادن مرغ ها، نوبت به زیتون و کشمکش می رسد. زیتون و کشمکش را خوب با مرغ ها و ادویه ها مخلوط کنید.
- نصف پیمانه آب اضافه نمایید و صبر کنید که مرغ ها آرام آرام بپزند و آماده شوند.
- چند دقیقه پیش از خاموش کردن شعله، آب لیمو ترش را هم بیفزایید.