
در میان انواع و اقسام سس ها، سس مایونز محبوبیت بسیار زیادی دارد. شاید یکی از دلایل آن را بتوان هماهنگی با ذائقه ی اکثر افراد دانست. این سس با هر غذایی ترکیب شود، طعم متفاوت و دلچسبی به آن غذا می بخشد.
اگر می خواهید یک سس مایونز خوشمزه و سالم را بچشید، با ما در این مقاله همراه باشید.
مواد لازم
روغن مایع: 1 لیوان
تخم مرغ: 1 عدد
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق مرباخوری
سرکه سفید: 2 قاشق مرباخوری
آبلیمو: 2 قاشق مرباخوری
سس خردل: یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه سس مایونز
حالا برویم سراغ تهیه و آماده کردن سس مایونز.
- روغن و تخم مرغ را از قبل در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط نزدیک شوند.
- زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و 3 دقیقه هم بزنید تا حجیم شود و فرم بگیرد. البته شما می توانید از زرده و سفیده، با هم استفاده کنید. اما تجربه نشان داده است که زرده تخم مرغ ، طعم بهتری به سس شما خواهد بخشید.
- حالا بروید سراغ شکر، سرکه سفید، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و سس خردل. همه ی این مواد را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- پس از اینکه مواد با یکدیگر مخلوط شدند، نوبت اضافه کردن روغن است. توجه داشته باشید که باید روغن را آرام آرام و قطره قطره به این مواد بیفزایید.
- هر بار که روغن را اضافه می کنید، مواد را خوب هم بزنید تا یکدستی مواد حفظ شود.
- هنگامی که مایه سس به صورت غلیظ درآمد و از غلظت کافی برخوردار شد، لازم است که آن را 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید.
- پس از گذشت زمان مورد نیاز، سس را داخل یک شیشه بریزید و درب شیشه را هم خوب ببندید. شیشه را داخل یخچال بگذارید.
- سس مایونز خوشمزه ی شما آماده است. غذاهایتان را با این سس، دلپذیرتر کنید.