طرز تهیه سس مایونز

سس مایونز
سس مایونز

 

در میان انواع و اقسام سس ها، سس مایونز محبوبیت بسیار زیادی دارد. شاید یکی از دلایل آن را بتوان هماهنگی با ذائقه ی اکثر افراد دانست. این سس با هر غذایی ترکیب شود، طعم متفاوت و دلچسبی به آن غذا می بخشد.

اگر می خواهید یک سس مایونز خوشمزه و سالم را بچشید، با ما در این مقاله همراه باشید.

 

مواد لازم

روغن مایع: 1 لیوان

تخم مرغ: 1 عدد

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

شکر: 1 قاشق مرباخوری

سرکه سفید: 2 قاشق مرباخوری

آبلیمو: 2 قاشق مرباخوری

سس خردل: یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه: به میزان لازم

 

طرز تهیه سس مایونز

حالا برویم سراغ تهیه و آماده کردن سس مایونز.

  1. روغن و تخم مرغ را از قبل در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط نزدیک شوند.
  2. زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و 3 دقیقه هم بزنید تا حجیم شود و فرم بگیرد. البته شما می توانید از زرده و سفیده، با هم استفاده کنید. اما تجربه نشان داده است که زرده تخم مرغ ، طعم بهتری به سس شما خواهد بخشید.
  3. حالا بروید سراغ شکر، سرکه سفید، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و سس خردل. همه ی این مواد را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. پس از اینکه مواد با یکدیگر مخلوط شدند، نوبت اضافه کردن روغن است. توجه داشته باشید که باید روغن را آرام آرام و قطره قطره به این مواد بیفزایید.
  5. هر بار که روغن را اضافه می کنید، مواد را خوب هم بزنید تا یکدستی مواد حفظ شود.
  6. هنگامی که مایه سس به صورت غلیظ درآمد و از غلظت کافی برخوردار شد، لازم است که آن را 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید.
  7. پس از گذشت زمان مورد نیاز، سس را داخل یک شیشه بریزید و درب شیشه را هم خوب ببندید. شیشه را داخل یخچال بگذارید.
  8. سس مایونز خوشمزه ی شما آماده است. غذاهایتان را با این سس، دلپذیرتر کنید.

برچسب ها