
خورش قیمه از قدیم الایام جزو خورش های مجلسی و پرطرفدار بوده است. برای همین هم انواع گوناگونی دارد. یکی از خوشمزه ترین انواع قیمه، قیمه ماسوله است.
با ما همراه باشد تا گام به گام از مراحل پخت قیمه ماسوله برای شما بگوییم.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
لپه: 1 پیمانه سر خالی
پیاز: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
آب نارنج: 4 قاشق غذاخوری
دارچین، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه قیمه ماسوله
بدون فوت وقت می رویم تا با همدیگر قیمه ماسوله را بپزیم.
- از شب قبل لپه ها را بخیسانید. سپس آنها را آبکشی کنید و داخل یک قابلمه بریزید. در ادامه آب و زردچوبه و نمک را به قابلمه اضافه کنید. یک ساعت زمان لازم است تا لپه ها خوب بپزند. وقتی لپه ها نرم شدند، آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
- بروید سراغ پیازها و آنها را به صورت نگینی خرد کنید.
- قابلمه ای را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه زردچوبه و فلفل سیاه را نیز اضافه نمایید.
- حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد هم نوبت رب گوجه فرنگی است. آن را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم خامی رب از بین برود.
- لپه را به همراه زعفران دم کرده به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
- حالا یک لیوان آب جوش، نمک و آب نارنج را هم اضافه کنید و اجازه دهید خورش کاملا بپزد و آماده شود.
- نکته مهمی که باید به آن توجه کنید، این است که قیمه ماسوله تقریبا بدون آب است و باید آب این خورش، کاملا بخار شود.
- وقتی قیمه ماسوله جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و همراه با برنج سرو کنید. این قیمه خوشمزه و متفاوت، نوش جانتان.