امروزه فینگر فود یا غذاهای لقمه ای طرفداران بسیاری دارد. توپک برنج انبه ای یک پیش غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است. البته میتوان به عنوان یک غذای کامل نیز مصرف کرد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج | 3 پیمانه |
آب | 3 پیمانه |
انبه هندی | 3 عدد |
خامه نارگیل یا خامه صبحانه | 1 و 1/4 پیمانه |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
جهت تهیه توپک برنج انبه ای ابتدا برنج را همراه با آب روی حرارت قرار میدهیم.
سپس درب قابلمه را گذاشته و به روش کته تهیه نمایید.
توجه داشته باشید بخاطر اینکه برنج انسجام داشته باشد باید برنج را به اصطلاح شل یا کمی شفته تر تهیه نمایید تا حالت چسبندگی داشته باشد.
انبه ها را برش داده و از پوست جدا کنید.
سپس یک قابلمه روی گاز گذاشته و خامه رقیق شده را همراه شکر و نمک جوش دهید تا کمی غلیظ شود.
در مرحله آخر برنج را به کمک قالب گود مانند ویدیو تهیه و انبه های برش خورده را درون آن بگذارید و آن را شکل توپک درست کنید.
توپک های آماده شده را درون ظرف مناسبی چیده و سس آماده شده را روی آن ریخته و میل نمایید.
امتیاز بینندگان:5 ستاره