مرغ شکم پر یک غذای مجلسی بسیار خوش طعم و لذیذ است که همراه با برنج میل میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
مرغ | 1 عدد |
گردو | 200 گرم |
آلو | 100 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
رب آلوچه | 1 قاشق غذاخوری |
سبزی معطر | 250 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه مرغ شکم پر ابتدا سبزی را پاک نمایید و بعد از شستن آن را ریز خورد کنید.
پیاز را رنده کرده و به همراه گردو آسیاب شده به سبزی ها اضافه نمایید.
سپس در این مرحله مقداری از رب انار و رب آلوچه را با مواد بالا مخلوط کنید. مقدار رب انار و رب آلوچه کاملا سلیقه ای میباشد.
در مرحله آخر آلوها را اضافه و مواد را استراحت دهید .
شکم مرغ را بعد از شستن با مواد ترشی پر کنید .
بعد از اینکه شکم مرغ را پر کردید با نخ و سوزن بدوزید تا مواد از شکم مرغ بیرون نریزد.
در این مرحله همه طرف مرغ را در روغن فراوان سرخ کنید.
توجه نمایید که همه طرف مرغ باید سرخ شود.
بعد ازاینکه مرغ سرخ شد سس مربوطه را تهیه میکنیم . جهت تهیه سس شکم پر 1 پیاز کوچک را رنده کرده و با مقداری رب انار و رب آلوچه مخلوط نمایید سپس به همراه مقداری آب درون ظرف مورد نظر میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و مرغ را درون سس قرار داده و درب قابلمه را کج قرار داده تا مرغ بپزد.
گهگاهی مرغ را در سس بچرخانید تا همه ی مرغ به سس آغشته شود.
بعد از اینکه مرغ پخته شد در ظرف بکشید و به همراه برنج میل نمایید.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره