عدس و برنج و پیاز کاراملی فرنگی یک غذای شبیه به عدس پلو ایرانی است که بسیار خوشمزه و لذیذ است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج | 3 پیمانه |
عدس | 1 پیمانه |
پیاز | 2 عدد |
روغن زیتون | 5 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
آب | 3 پیمانه |
پودر دارچین | 1/4 قاشق چایخوری |
زیره | 1 قاشق غذاخوری |
برگ بو | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه عدس و برنج و پیاز کاراملی ابتدا یک تابه روی حرارت قرار دهید سپس 1 عدد پیاز را نگینی خورده کرده و به همراه سیر له شده روی حرارت قرار دهید.
زمانیکه پیاز از خامی گرفته شد 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید آب گرم شود.
در مرحله بعد عدس شسته شده را همراه با مقداری نمک به مواد درون ماهیتابه اضافه نمایید.
درب ظرف را گذاشته تا نیم پز شود.
زمانیکه عدس از خامی گرفته شد، برنج از قبل خیس شده را همراه با دارچین و زیره و یک عدد برگ بو به عدس اضافه و مخلوط کنید.
درب ظرف را گذاشته تا برنج دم بکشد.
در این زمان یک عدد پیاز را خلال کرده و در روغن سرخ نمایید تا کاملا چیپسی شود.
برنج آماده شده را همراه با پیاز کاراملی میل نمایید.