کوبیده مرغ یک غذای مجلسی آسان و بسیار لذید است که در اکثر نقاط کشور طبخ میشود .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
سینه مرغ | 2 عدد |
پیاز | یک عدد |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذاخوری |
آویشن | نصف قاشق غذاخوری |
سبزی جعفری خورد شده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی :
جهت تهیه کوبیده مرغ ابتدا سینه مرغ را دوبار چره کنید و کنار بگذارید .
پیاز را پوست کنده و رند ریز کنید .
مقداری از آب پیاز را بگیرید و پیاز را با مرغ چرخ شده مخلوط کنید .
در این مرحله آویشن ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران را اضافه نمایید .
مواد مرغ را خوب ورز دهید تا جمع شود .
در مرحله آخر سبزی را اضافه و با مواد کوبیده مخلوط میکنیم .
اگر زمان لازم را دارید روی مواد را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه استراحت دهید .
برای طبخ کوبیده از سه روش میتوان استفاده کرد .
روش اول اینکه مانند کوبیده گوشت به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید .
روش دوم اینکه میتوانید مواد را به سیخ های چوبی بکشید و در تابه تهیه کنید .
در روش آخر میتوانید موتد را با دست حالت دهید و در تابه از قبل داغ شده تهیه کنید .
نکات طلایی پخت بهتر کوبیده مرغ :
در صورت در دسترس نبودن سینه مرغ از فیله مرغ استفاده کنید .
مصرف گوجه در کنار این غذا را فراموش نکنید .
اضافه کردن سبزی کاملا اختیاری است .
اگر آویشن در دسترس ندارید از گلپر استفاده کنید .
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره