کوبیده مرغ یک غذای مجلسی آسان و بسیار لذید است که در اکثر نقاط کشور طبخ میشود .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

سینه مرغ۲ عدد
پیاز یک عدد
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
آویشن نصف قاشق غذاخوری
سبزی جعفری خورد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی :

جهت تهیه کوبیده مرغ ابتدا سینه مرغ را دوبار چره کنید و کنار بگذارید .

پیاز را پوست کنده و رند ریز کنید .

مقداری از آب پیاز را بگیرید و پیاز را با مرغ چرخ شده مخلوط کنید .

در این مرحله آویشن ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران را اضافه نمایید .

مواد مرغ را خوب ورز دهید تا جمع شود .

در مرحله آخر سبزی را اضافه و با مواد کوبیده مخلوط میکنیم .

اگر زمان لازم را دارید روی مواد را بپوشانید و به مدت  ۴۵ دقیقه استراحت دهید .

برای طبخ کوبیده از سه روش میتوان استفاده کرد .

روش اول اینکه مانند کوبیده گوشت به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید .

روش دوم اینکه میتوانید مواد را به سیخ های چوبی بکشید و در تابه تهیه کنید .

در روش آخر میتوانید موتد را با دست حالت دهید و در تابه از قبل داغ شده تهیه کنید .

 

نکات طلایی پخت بهتر کوبیده مرغ :

در صورت در دسترس نبودن سینه مرغ از فیله مرغ استفاده کنید .

مصرف گوجه در کنار این غذا را فراموش نکنید .

اضافه کردن سبزی کاملا اختیاری است .

اگر آویشن در دسترس ندارید از گلپر استفاده کنید .