کوبیده مرغ یک غذای مجلسی آسان و بسیار لذید است که در اکثر نقاط کشور طبخ میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
سینه مرغ | 2 عدد |
پیاز | یک عدد |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذاخوری |
آویشن | نصف قاشق غذاخوری |
سبزی جعفری خورد شده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی:
جهت تهیه کوبیده مرغ ابتدا سینه مرغ را دوبار چره کنید و کنار بگذارید.
پیاز را پوست کنده و رند ریز کنید.
مقداری از آب پیاز را بگیرید و پیاز را با مرغ چرخ شده مخلوط کنید.
در این مرحله آویشن، نمک ، فلفل، زردچوبه و زعفران را اضافه نمایید.
مواد مرغ را خوب ورز دهید تا جمع شود.
در مرحله آخر سبزی را اضافه و با مواد کوبیده مخلوط میکنیم.
اگر زمان لازم را دارید روی مواد را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه استراحت دهید.
برای طبخ کوبیده از سه روش میتوان استفاده کرد.
روش اول اینکه مانند کوبیده گوشت به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید.
روش دوم اینکه میتوانید مواد را به سیخ های چوبی بکشید و در تابه تهیه کنید.
در روش آخر میتوانید موتد را با دست حالت دهید و در تابه از قبل داغ شده تهیه کنید.
نکات طلایی پخت بهتر کوبیده مرغ:
در صورت در دسترس نبودن سینه مرغ از فیله مرغ استفاده کنید.
مصرف گوجه در کنار این غذا را فراموش نکنید.
اضافه کردن سبزی کاملا اختیاری است.
اگر آویشن در دسترس ندارید از گلپر استفاده کنید.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده شده که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره