خوراک گوشت کره ای از آن دسته غذاهای فرنگی است که طرفداران بسیار زیادی دارد .

این غذا را میتوان با نان و برنج میل کرد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

 

گوشت نرم  ۷۰۰ گرم
پیاز  ۲ عدد متوسط
سیر  ۳ حبه
گلابی  ۱ عدد کوچک
پیازچه  ۱ عدد
شکر قهوه ای  ۳ قاشق غذاخوری
فلفل ۱ قاشق چای خوری
سس سویا  نصف پیمانه
روغن کنجد ۳ قاشق غذاخوری
دانه کنجد  ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خوراک گوشت کره ای ابتدا گوشت را خورد کرده و کنار بگذارید .

یکی از پیاز ها را خورد کرده و همراه با سیر ، گلابی خورد شده ، پیازچه ریز شده ، شکر قهوه ای  ، فلفل سیاه ، سس سویا و روغن کنجد درون مخلوط کن بریزید .

مواد بالا را خوب میکس کنید تا کاملا مخلوط شوند .

مواد را گوشت خورد شده اضافه نمایید .

۱ عدد پیاز را خلالی خورد کرده و همراه با مواد بالا با گوشت مخلوط نمایید .

روی ظرف حاوی گوشت را پوشانده و درون یخچال قرار دهید .

بهتر است گوشت  ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند .

سپس در مرحله ی آخر گوشت طعم دار را در ماهیتابه از قبل داغ شده سرخ نمایید .

گوشت آماده شده را درون ظرف مناسب ریخته و ۱ قاشق دانه کنجد و ۱ عدد پیازچه خورد شده نیز اضافه کنید .

غذای شما آماده سرو است .

نکات طلایی طبخ بهتر خوراک گوشت :

در صورت تمایل میتوان بجای گوشت قرمز از مرغ فیله شده استفاده کرد .

دانه کنجد در مرحله آخر کاملا اختیاری میباشد .