طرز تهیه خوراک گوشت کره ای
امتیاز دهی کاربران
( رای)
خوراک گوشت کره ای از آن دسته غذاهای فرنگی است که طرفداران بسیار زیادی دارد .
این غذا را میتوان با نان و برنج میل کرد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
گوشت نرم | ۷۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
گلابی | ۱ عدد کوچک |
پیازچه | ۱ عدد |
شکر قهوه ای | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل | ۱ قاشق چای خوری |
سس سویا | نصف پیمانه |
روغن کنجد | ۳ قاشق غذاخوری |
دانه کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
جهت تهیه خوراک گوشت کره ای ابتدا گوشت را خورد کرده و کنار بگذارید .
یکی از پیاز ها را خورد کرده و همراه با سیر ، گلابی خورد شده ، پیازچه ریز شده ، شکر قهوه ای ، فلفل سیاه ، سس سویا و روغن کنجد درون مخلوط کن بریزید .
مواد بالا را خوب میکس کنید تا کاملا مخلوط شوند .
مواد را گوشت خورد شده اضافه نمایید .
۱ عدد پیاز را خلالی خورد کرده و همراه با مواد بالا با گوشت مخلوط نمایید .
روی ظرف حاوی گوشت را پوشانده و درون یخچال قرار دهید .
بهتر است گوشت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند .
سپس در مرحله ی آخر گوشت طعم دار را در ماهیتابه از قبل داغ شده سرخ نمایید .
گوشت آماده شده را درون ظرف مناسب ریخته و ۱ قاشق دانه کنجد و ۱ عدد پیازچه خورد شده نیز اضافه کنید .
غذای شما آماده سرو است .
نکات طلایی طبخ بهتر خوراک گوشت :
در صورت تمایل میتوان بجای گوشت قرمز از مرغ فیله شده استفاده کرد .
دانه کنجد در مرحله آخر کاملا اختیاری میباشد .