طرز تهیه کتلت ماهی

کتلت ماهی

 

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه شامی ماهی یا کتلت ماهی:

ماهی 300 گرم
سيب زمينی 1 عدد
پياز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
سير 3 حبه
جعفری خورد شده 3 قاشق غذاخوری
پودر نان 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه کتلت ماهی:

جهت تهیه کتلت ماهی بهتر است از ماهی های درشت استفده کنیم تا جدا کردن استخوان ماهی راحت باشد.

برای درست کردن کتلت ماهی دو روش برای پخت ماهی وجود دارد. در روش اول میتوانید ماهی را همراه با یک عدد پیاز و مقدار بسیار کمی آب و آب نارنج بپزیم و یا اینکه برش های ماهی را در مقداری روغن سرخ کنیم ( توجه داشته باشید در این روش نباید ماهی برشته شود).

بعد از اینکه ماهی را پختیم و از خامی در آمد استخوان های آن را جدا کنید و ریش نمایید (تکه های کوچک).

زمانی که ماهی در حال پخت است سیب زمینی را در ظرف دیگری آب پز کنید و سپس آن را له نمایید.

بعد از اینکه سیب زمینی را له کردیم آن را به ماهی ریز شده اضافه میکنیم.

پياز را رنده کرده و و سير و جعفري را ساطوری ریز و با مواد ماهی مخلوط میکنیم.

در مرحله آخرتخم مرغ و نمک و فلفل و زرچوبه و مقداری پودر نان را به مواد کتلت اضافه میکنیم و ورز میدهیم.

وقتی مواد ما آماده شد آن را به اندازه دلخواه برمیداریم و در روغن سرخ میکنیم.

 

نکات طلایی پخت بهتر کتلت ماهی:

اگر مواد کتلت شما سفت است احتیاجی به اضافه کردن پودر نان نیست .

اگر به پودر نان دسترسی ندارید از آرد گندم یا آرد برنج استفاده کنید .

برخی از افراد ماهی را به صورت خام در غذاساز له میکنند این روش هم مورد تایید است اما روش بالا یعنی پختن ماهی طعم بهتری به کتلت شما میدهد.