مرغ کره ای با برنج از آن دسته غذاهای فرنگی است که طرفدارن بسیاری دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

سینه مرغ  ۱ عدد
برنج پخته شده  ۲پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زیره  ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده  ۱ قاشق غذاخوری
سیر  ۳ حبه
چوب دارچین  ۱ تکه
سس گوجه فرنگی  ۱ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
آب  ۱ پیمانه
فلفل قرمز  به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه مرغ کره ای ابتدا سینه مرغ را نگینی خورد کرده و با مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه مزه دار کنید.
در تابه ای مناسب ۲ قاشق غذاخوری کره ریخته و اجازه دهید آب شود. سپس مرغ های مزه دار شده را در کره داغ شده سرخ کنید.
بعد از اینکه مرغ سرخ شد ان را کنار گذاشته و مجدد ۲ قاشق غذاخوری کره درون ماهیتابه میریزیم.
در مرحله بعد ۱ عدد پیاز را ریز خورد کرده و درون ماهیتابه بریزید سپس مقداری فلفل قرمز،. ۱ قاشق چایخوری پودر زیره، ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده، سیر له شده و چوب دارچیمگن و نمک و فلفل را اضافه نمایید.
اجازه دهید پیاز از خامی دربیاید.
۱پیمانه سس گوجه فرنگی غلیظ را همراه با ۱ پیمانه آب درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید.
زمانیکه آب و سس داغ شدند ۱ پیمانه خامه نیز اضافه نمایید.
سپس در مرحله آخر مرغ های از قبل سرخ شده را درون مواد ماهیتابه ریخته و درب ظرف را بگذارید تا خورشت جا بیوفتد.
غذای اماده شده را با برنج میل نمایید.

 

نکات طلایی طبخ بهتر مرغ کره ای با برنج :

جهت تهیه سس گوجه فرنگی ۲ قاشق رب گوجه را درون روغن داغ سرخ کرده و سپس ۱ پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل و آبغوره اضافه نمایید . اجازه دهید سس غلیظ شود .

میزان فلفل قرمز به خودتان بستگی دارد .