طرز تهیه مرغ کره ای با برنج
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
مرغ کره ای با برنج از آن دسته غذاهای فرنگی است که طرفدارن بسیاری دارد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
سینه مرغ | ۱ عدد |
برنج پخته شده | ۲پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
زیره | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل رنده شده | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
چوب دارچین | ۱ تکه |
سس گوجه فرنگی | ۱ پیمانه |
خامه | ۱ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ کره ای ابتدا سینه مرغ را نگینی خورد کرده و با مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه مزه دار کنید.
در تابه ای مناسب ۲ قاشق غذاخوری کره ریخته و اجازه دهید آب شود. سپس مرغ های مزه دار شده را در کره داغ شده سرخ کنید.
بعد از اینکه مرغ سرخ شد ان را کنار گذاشته و مجدد ۲ قاشق غذاخوری کره درون ماهیتابه میریزیم.
در مرحله بعد ۱ عدد پیاز را ریز خورد کرده و درون ماهیتابه بریزید سپس مقداری فلفل قرمز،. ۱ قاشق چایخوری پودر زیره، ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده، سیر له شده و چوب دارچیمگن و نمک و فلفل را اضافه نمایید.
اجازه دهید پیاز از خامی دربیاید.
۱پیمانه سس گوجه فرنگی غلیظ را همراه با ۱ پیمانه آب درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید.
زمانیکه آب و سس داغ شدند ۱ پیمانه خامه نیز اضافه نمایید.
سپس در مرحله آخر مرغ های از قبل سرخ شده را درون مواد ماهیتابه ریخته و درب ظرف را بگذارید تا خورشت جا بیوفتد.
غذای اماده شده را با برنج میل نمایید.
نکات طلایی طبخ بهتر مرغ کره ای با برنج :
جهت تهیه سس گوجه فرنگی ۲ قاشق رب گوجه را درون روغن داغ سرخ کرده و سپس ۱ پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل و آبغوره اضافه نمایید . اجازه دهید سس غلیظ شود .
میزان فلفل قرمز به خودتان بستگی دارد .