مواد لازم جهت تهیه خمس آلوچه و اخته و آلبالو:
اخته | 1 لیوان |
آلوچه | 1 لیوان |
آلبالو | 1 لیوان |
آب | 4 لیوان |
گلپر | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه خمس اخته و آلوچه و اخته:
جهت تهیه خمس ابتدا اخته ، آلوچه و آلبالو را به خوبی میشوییم و چند بار آب آن را عوض میكنیم تا سنگ ریزهای در داخل آن باقی نماند.
بهتر است یک روز زودتر این کار را انجام دهید و آخته و آلوچه و آلبالو یک رو در آب خیس بخورند.
این کار باعث میشود آب بیشتری جذب کنند و اب حاصل از میوه ها طعمدار میشود و در نهاید خمس خوشمزه تری درست میکنیم.
در مرحله بعد اخته و آلوچه و آلبالوی خیس شده را به همراه آب روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم میوه ها بپزند.
توجه داشته باشی که گاهی مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی مواد پخته شد و آب آن تبخیر شد و به غلظت ایده آل رسید آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در ظرف در بسته ای و در یخچال نگهداری کنید.
سپس با نمک و گلپر میل نمایید.
در صورت تمایل میتوانید برای خوش رنگ تر شدن خمس از مقداری زرشک کمک بگیرید. یعنی زرشک را هم با اخته و آلوچه و آلبالو بپزید.
مطمئن باشد طعم این خمس خوشمزه را هیچوقت فراموش نخواهید کرد.
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
سلام دقیقا اخته چیه ؟ لطفا توضیح دهید.تشکر
منظور همون ذغال اخته ست. یه میوه کمی بزرگتر از آلبالو و کشیده با طعمی ترش و شیرین