همه چیز درباره طرز تهیه خورش به آلو

طبیعت را می توان یکی از بخشنده ترین ها دانست. هر گوشه که نگاه می کنیم، نشانه ای از این بخشندگی را خواهیم دید. و سفره های ما شاید یکی از مهم ترین جلوه های بخشندگی طبیعت باشند. خورش به آلو به همراه برنج از آن خورش هایی به شمار می رود که می توان آن را مصداق شعر معروف سعدی دانست: «ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند/ تا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری». برای تهیه خورش به آلو همه چیز دست به دست هم داده است. این خورش سنتی و اصیل ایرانی مهمانی میوه هاست و دعوت میوه ها به سفره. با مقاله ی فروشگاه اینترنتی گیلان کشت همراه باشید تا با طرز تهیه خورش به آلو آشنا شوید

 

مواد لازم برای چهار نفر

گوشت گوسفندی: 400 گرم

آلو بخارا: 12 عدد

به: 2 عدد متوسط

پیاز: 2 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

چوب دارچین: 2 عدد

شکر(suger): متناسب با ذائقه و به میزان لازم (1 یا 2 قاشق غذاخوری)

روغن: به میزان لازم

 

خورش به آلو

 

طرز تهیه خورش به آلو

در مقاله ی همه چیز درباره طرز تهیه خورش به آلو به طرز تهیه این غذا می پردازیم. با مواد لازم جهت تهیه خورش به آلو آشنا شدید. حالا برویم و ببینیم آمیختن و ترکیب این مواد چگونه است و قرار است چطور به این خورش خوشمزه برسیم.

• بروید سراغ پیازها و آنها را خرد کنید. شکل خرد کردن پیازها بستگی به سلیقه ی شما دارد. می توانید به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید و تفت دهید.

• نوبت به گوشت می رسد. گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. کمی زردچوبه روی گوشت ها و پیازها بریزید و کاملا تفت دهید تا گوشت خوشرنگ تر شود.

• آن دو چوب دارچین را یادتان هست؟ چوب ها را همراه با کمی فلفل سیاه و 2 لیوان آب جوش به مواد قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت ها آرام آرام بپزند.

• نوبتی هم باشد، نوبت میوه ی به است. به را در اندازه های نسبتا درشت خرد کنید و در روغن تفت دهید. این تفت دادن به دلیل این است که بافت به، محکم تر شود تا هنگامی که در خورش می اندازید، له نشود.

• رب گوجه فرنگی را با کمی روغن کاملا تفت دهید. حالا در قابلمه ی گوشت را باز کنید و ببینید گوشت ها پخته شده اند یا نه! اگر گوشت ها خوب پخته شده اند، وقت آن رسیده که رب و به تفت داده شده را به قابلمه اضافه کنید.

 

تهیه خورش به آلو

 

• وقتی به ها کمی تا قسمتی نرم شدند، نوبت به آلوهای خوشمزه می رسد. آلوها را به خورش اضافه کرده و اجازه دهید تا همه ی مواد با هم و در کنار هم به پختگی و خوشمزگی برسند.

• هر وقت احساس کردید، اواخر آماده شدن خورش به آلو می باشد، می توانید زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. در همین مرحله خورش را از نظر خوش نمک بودن یا بی نمک بودن بررسی کنید. با توجه به ذائقه ی خودتان و اهل خانه، این اندازه را تنظیم کنید.

• به دقایق پایانی آماده شدن خورش نزدیک می شویم و نوبت به دو طعم دوست داشتنی می رسد. طعم های ترش و شیرین. این مرحله از خورش به ذائقه ی افراد بستگی دارد. آب لیمو ترش را با شکر کاملا مخلوط کنید و به خورش اضافه کنید.

• خورش به آلو شما آماده است. یارِ غار این خورش، برنج است و باید همراه با برنج سرو شود.

کلام آخر

در مقاله ی همه چیز درباره طرز تهیه خورش به آلو در فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به نحوه پخت این خورش و سرو آن به همراه برنج پرداختیم.  قدیمی ها بر این باور بودند و هستند که خورش به آلو یکی از خورش هایی است که در همه ی فصل ها می چسبد اما بیشتر از همه پاییز را دوست دارد و پاییزی است. این خورش خوشمزه نوش جانتان باشد و گوارای وجودتان.

پیشنهاد ما

برنج صدری عطری 10 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,950,000 تومان
1,980,000 تومان
برنج صدری عطری 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 1.5 کیلویی

302,000 تومان
307,000 تومان
سبوس برنج 280 گرمی 3%

سبوس برنج 280 گرمی

85,600 تومان
88,300 تومان
برنج صدری دودی 1.5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 1.5 کیلویی

340,000 تومان
344,000 تومان
زیتون سبز سوپر ویژه رودبار 800 گرمی 3%

زیتون سبز سوپر ویژه رودبار 800 گرمی

150,500 تومان
155,200 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 3%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

45,000 تومان
46,400 تومان
برنج هاشمی عطری 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
زیتون سبز بی هسته ویژه رودبار 700 گرمی 3%

زیتون سبز بی هسته ویژه رودبار 700 گرمی

149,000 تومان
153,700 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم 3%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

249,000 تومان
257,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید