طبیعت را می توان یکی از بخشنده ترین ها دانست. هر گوشه که نگاه می کنیم، نشانه ای از این بخشندگی را خواهیم دید. و سفره های ما شاید یکی از مهم ترین جلوه های بخشندگی طبیعت باشند. خورش به آلو به همراه برنج از آن خورش هایی به شمار می رود که می توان آن را مصداق شعر معروف سعدی دانست: «ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند/ تا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری». برای تهیه خورش به آلو همه چیز دست به دست هم داده است. این خورش سنتی و اصیل ایرانی مهمانی میوه هاست و دعوت میوه ها به سفره. با مقاله ی فروشگاه اینترنتی گیلان کشت همراه باشید تا با طرز تهیه خورش به آلو آشنا شوید.
مواد لازم برای چهار نفر
گوشت گوسفندی | 400 گرم |
آلو بخارا | 12 عدد |
به | 2 عدد متوسط |
پیاز | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
چوب دارچین | 2 عدد |
شکر(suger) | متناسب با ذائقه و به میزان لازم (1 یا 2 قاشق غذاخوری) |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش به آلو
در مقاله ی همه چیز درباره طرز تهیه خورش به آلو به طرز تهیه این غذا می پردازیم. با مواد لازم جهت تهیه خورش به آلو آشنا شدید. حالا برویم و ببینیم آمیختن و ترکیب این مواد چگونه است و قرار است چطور به این خورش خوشمزه برسیم.
• بروید سراغ پیازها و آنها را خرد کنید. شکل خرد کردن پیازها بستگی به سلیقه ی شما دارد. می توانید به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید و تفت دهید.
• نوبت به گوشت می رسد. گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. کمی زردچوبه روی گوشت ها و پیازها بریزید و کاملا تفت دهید تا گوشت خوشرنگ تر شود.
• آن دو چوب دارچین را یادتان هست؟ چوب ها را همراه با کمی فلفل سیاه و 2 لیوان آب جوش به مواد قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت ها آرام آرام بپزند.
• نوبتی هم باشد، نوبت میوه ی به است. به را در اندازه های نسبتا درشت خرد کنید و در روغن تفت دهید. این تفت دادن به دلیل این است که بافت به، محکم تر شود تا هنگامی که در خورش می اندازید، له نشود.
• رب گوجه فرنگی را با کمی روغن کاملا تفت دهید. حالا در قابلمه ی گوشت را باز کنید و ببینید گوشت ها پخته شده اند یا نه! اگر گوشت ها خوب پخته شده اند، وقت آن رسیده که رب و به تفت داده شده را به قابلمه اضافه کنید.
• وقتی به ها کمی تا قسمتی نرم شدند، نوبت به آلوهای خوشمزه می رسد. آلوها را به خورش اضافه کرده و اجازه دهید تا همه ی مواد با هم و در کنار هم به پختگی و خوشمزگی برسند.
• هر وقت احساس کردید، اواخر آماده شدن خورش به آلو می باشد، می توانید زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. در همین مرحله خورش را از نظر خوش نمک بودن یا بی نمک بودن بررسی کنید. با توجه به ذائقه ی خودتان و اهل خانه، این اندازه را تنظیم کنید.
• به دقایق پایانی آماده شدن خورش نزدیک می شویم و نوبت به دو طعم دوست داشتنی می رسد. طعم های ترش و شیرین. این مرحله از خورش به ذائقه ی افراد بستگی دارد. آب لیمو ترش را با شکر کاملا مخلوط کنید و به خورش اضافه کنید.
• خورش به آلو شما آماده است. یارِ غار این خورش، برنج است و باید همراه با برنج سرو شود.
کلام آخر:
در مقاله ی همه چیز درباره طرز تهیه خورش به آلو در فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به نحوه پخت این خورش و سرو آن به همراه برنج پرداختیم. قدیمی ها بر این باور بودند و هستند که خورش به آلو یکی از خورش هایی است که در همه ی فصل ها می چسبد اما بیشتر از همه پاییز را دوست دارد و پاییزی است. این خورش خوشمزه نوش جانتان باشد و گوارای وجودتان. برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.