کباب گوسفندی جز غذاهایی است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. در گیلان کباب را با انواع مخلفات مانند اشپل، باقالا، گردو، ماست و … میل می کنند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری، برنج ارزان و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
گوشت گوسفندی | 1 کیلو گرم |
پیاز | 2 عدد |
فلفل دلمه | 1 عدد |
آبلیمو | 5 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی:
جهت تهیه کته کباب گوشت گوسفندی ایتدا گوشت را کبابی خورد کرده و کنار بگذارید.
سپس 1 پیاز را رنده کرده و دیگری را خلال کنید.
فلفل دلمه ای را چند تکه کنید و درون پیاز بریزید.
نمک و فلفل و آبلیمو را نیز اضافه نمایید.
زمانی که همه ی مواد را مخلوط کردید گوشت گوسفند خورد شده را نیز درون ظرف بریزید.
گوشت و مواد را باهم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
اگر گوشت سفت بود بهتر است نصف کیوی و یا 2 عدد انجیر سبز را نیم ساعت قبل تز به سیخ کشیدن گوشت، رنده ریز کنید و ورز دهید تا گوشت نرم شود.
گوشت مزه دار شده را به سیخ کشیده و روی آتش یا کباب پز ، کباب کنید.
کباب گوسفندی آماده شده را با کمک ازطرز تهیه برنج ایرانی کته و آبکش و مخلفات میل نمایید.
کلام آخر
در مطلب طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی به نحوه آماده سازی گوشت کبابی گوسفندی و طرز تهیه کباب گوسفندی پرداختیم. تا بتوانید این غذای خوش طعم و مجلسی را تهیه نمایید. این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی مانند خرید برنج قهوه ای و دیدن قیمت برنج دودی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.