طرز تهیه کباب گوسفندی

کباب-گوسفندی.jpg1

 

کباب گوسفندی جز غذاهایی است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. در گیلان کباب را با انواع مخلفات مانند اشپل، باقالا، گردو، ماست و … میل می کنند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری، برنج ارزان و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

گوشت گوسفندی 1 کیلو گرم
پیاز 2 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
آبلیمو 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی:

جهت تهیه کته کباب گوشت گوسفندی ایتدا گوشت را کبابی خورد کرده و کنار بگذارید.

سپس 1 پیاز را رنده کرده و دیگری را خلال کنید.

فلفل دلمه ای را چند تکه کنید و درون پیاز بریزید.

نمک و فلفل و آبلیمو را نیز اضافه نمایید.

زمانی که همه ی مواد را مخلوط کردید گوشت گوسفند خورد شده را نیز درون ظرف بریزید.

گوشت و مواد را باهم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

اگر گوشت سفت بود بهتر است نصف کیوی و یا 2 عدد انجیر سبز را نیم ساعت قبل تز به سیخ کشیدن گوشت، رنده ریز کنید و ورز دهید تا گوشت نرم شود.

گوشت مزه دار شده را به سیخ کشیده و روی آتش یا کباب پز ، کباب کنید.

کباب گوسفندی آماده شده را با کمک ازطرز تهیه برنج ایرانی کته و آبکش و مخلفات میل نمایید.

 

کلام آخر

در مطلب طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی به نحوه آماده سازی گوشت کبابی گوسفندی و طرز تهیه کباب گوسفندی پرداختیم. تا بتوانید این غذای خوش طعم و مجلسی را تهیه نمایید. این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی مانند خرید برنج قهوه ای و دیدن قیمت برنج دودی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.