طرز تهیه گوشت، تخم مرغ و برنج پخته شده

 

برنجبرنج

تخم مرغ و برنج پخته شده یک غذای فرنگی لذیذ و خوشمزه است که با مرغ و گوشت قابل تهیه است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
گوشت 200 گرم
پیاز 1 عدد
شکر 1 قاشق چایخوری
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه این غذا ابتدا برنج را به روش آبکش یا کته میزیم.

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با نمک هم میزنیم.

گوشت چرب را نگینی خورد کرده و کنار میگذاریم.

پیاز خورد شده را در روغن سرخ کرده و سپس گوشت را اضافه میکنیم.

زمانی که گوشت و پیاز کاملا سرخ شدند برنج پخته شده را به همراه سس سویا، مقداری نمک و فلفل و شکر درون ماهیتابه ریخته و 5 الی 10 دقیقه تفت میدهیم.

تخم مرغ ها را در ماهیتابه ای جداگانه نیمرو کرده و با مابقی مواد مخلوط و در نهایت میل میکنیم.

برچسب ها

پیشنهاد ما

چای سیاه بهاره ممتاز 1 کیلویی

295,000 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی 3%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,550,000 تومان
1,600,000 تومان
روغن زیتون فرابکر رودبار 1 لیتری 3%

روغن زیتون فرابکر رودبار 1 لیتری

480,000 تومان
495,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

600,000 تومان
650,000 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 10%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

98,500 تومان
109,000 تومان

چوب دارچین 30 گرم

20,000 تومان
برنج صدری دودی 5 کیلویی 3%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

850,000 تومان
875,000 تومان
برنج صدری معطر 5 کیلویی 3%

برنج صدری معطر 5 کیلویی

775,000 تومان
800,000 تومان
برنج هاشمی معطر 1.5 کیلویی 2%

برنج هاشمی معطر 1.5 کیلویی

196,000 تومان
201,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان

نظرات