تخم مرغ و برنج پخته شده یک غذای فرنگی لذیذ و خوشمزه است که با مرغ و گوشت قابل تهیه است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
گوشت | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه این غذا ابتدا برنج را به روش آبکش یا کته میزیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با نمک هم میزنیم.
گوشت چرب را نگینی خورد کرده و کنار میگذاریم.
پیاز خورد شده را در روغن سرخ کرده و سپس گوشت را اضافه میکنیم.
زمانی که گوشت و پیاز کاملا سرخ شدند برنج پخته شده را به همراه سس سویا، مقداری نمک و فلفل و شکر درون ماهیتابه ریخته و 5 الی 10 دقیقه تفت میدهیم.
تخم مرغ ها را در ماهیتابه ای جداگانه نیمرو کرده و با مابقی مواد مخلوط و در نهایت میل میکنیم.
امتیاز بینندگان:5 ستاره