طرز تهیه نان کماج

نان کماج
نان کماج

 

نان کماج یکی از نان های اصیل و بسیار خوشمزه است. طعم و ظاهر جذاب این نان به گونه ای است که خیلی از شهرها و استان ها، اصالت این نان را متعلق به خودشان می دادند. دلیل این تعلق خاطر و محبوبیت نیز، همه چیز تمام بودن این نان است.

بادام زمینیبادام زمینی

امروز قرار است برایتان از نان کماج بگوییم و به تهیه این نان بپردازیم.

 

مواد لازم

شیر: 1 لیوان

آرد: 2 لیوان

مایه ی خمیر خشک: 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع: نصف لیوان

تخم مرغ: 3 عدد

شکر: 1 لیوان

نمک: 1 چهارم قاشق چایخوری

کنجد و سیاه دانه: به میزان دلخواه برای تزئین

 

مواد لازم برای روی نان کماج

شیر: 2 قاشق غذاخوری

شکر: 1 قاشق غذاخوری

زرده ی تخم مرغ: 1 عدد

 

طرز تهیه نان کماج

برویم و مشغول آماده کردن نان کماج شویم.

  1. یک کاسه ی گود آماده کنید و روغن، شیر و تخم مرغ را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید.
  2. در یک کاسه ی دیگر مواد خشک را همراه با آرد ترکیب کنید. توجه داشته باشید که بهتر است آرد را سه مرتبه الک کنید.
  3. حالا مواد آردی و خشک را به کاسه ای بزرگ منتقل کنید. وسط این مواد را خالی کرده و گود نمایید و مواد مایع را داخل آن بریزید.
  4. حالا مواد را هم بزنید و حسابی مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست و منسجم به دست بیاید.
  5. روی خمیر کمی روغن اسپری نمایید و یک پارچه نخی روی خمیر بیندازید و اجازه دهید که خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند.
  6. پس از گذشت زمان مورد نظر خمیر را به چند گلوله ی هم اندازه تقسیم کنید. روی خمیرها مهر بزنید و بعد هم با چنگال طرح مورد نظرتان را ایجاد کنید.
  7. فر را از قبل آماده کنید تا گرم شود. روی سینی مخصوص کاغذ روغنی بیندازید. حالا خمیرهای آماده شده را روی سینی بچینید.
  8. در همین مرحله با شیر و شکر و زرده ی تخم مرغ ترکیب رومال درست کنید. برس را به این ترکیب آغشته نمایید و روی خمیرها بمالید.
  9. کنجد و سیاه دانه را هم برای تزئین روی خمیرها بپاشید.
  10. دمای فر را روی 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید که خمیرها به مدت 20 دقیقه در فر بمانند. 10 دقیقه هم برای گریل شدن لازم می باشد.
  11. نان کماج شما آماده است. این نان خوشمزه نوش جانتان.

برچسب ها

پیشنهاد ما

سبوس برنج 280 گرمی 3%

سبوس برنج 280 گرمی

85,600 تومان
88,300 تومان
برنج ارزان ایرانی 5 کیلویی 8%

برنج ارزان ایرانی 5 کیلویی

340,000 تومان
370,000 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 11%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

88,500 تومان
99,500 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی 11%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی

89,000 تومان
99,500 تومان
برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

800,000 تومان
850,000 تومان

چای سیاه بهاره ممتاز 1 کیلویی

295,000 تومان

غنچه گل محمدی 15 گرم

25,000 تومان
برنج صدری دودی 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری دودی 1.5 کیلویی

270,000 تومان
276,000 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 10%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

98,500 تومان
109,000 تومان
برنج صدری معطر 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری معطر 1.5 کیلویی

240,000 تومان
246,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید