
عسل و کره بادام زمینی دو میان وعده ی خوشمزه و مفید هستند. هر کدام از این دو ماده هم طعم بسیار خوبی دارند و هم ارزش غذایی بسیار بالایی. در تهیه کره بادام زمینی معمولا از شربت افرا یا عسل استفاده می شود. اما بدون شک ترکیب آن با عسل بسیار بهتر و مفیدتر است. شما می توانید برای خرید عسل طبیعی و ارگانیک از سایت گیلان کشت اقدام نمایید.
قرار است به سراغ تهیه عسل و کره بادام زمینی برویم و از طرز تهیه این ترکیب شگفت انگیز برایتان بگوییم.
مواد لازم
عسل: 2 قاشق غذاخوری
بادام زمینی: 3 فنجان
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: نگاهی به ترکیب عسل و نوتلا
طرز تهیه عسل و کره بادام زمینی
کم کم برویم و این ترکیب خوشمزه، هیجان انگیز، مفید و البته انرژی زا را آماده کنیم. ترکیب جذاب عسل و کره بادام زمینی.
- ابتدا پوست بادام زمینی ها را بگیرید و سپس آنها را با کمی نمک به مدت 12 دقیقه بو دهید.
- حالا نوبت به یکی از مراحل بسیار مهم می رسد. بادام زمینی ها را آسیاب کنید تا خوب له شوند. برای این کار می توانید از مخلوط کن یا غذاساز نیز استفاده کنید. در نهایت بادام زمینی های شما باید به صورت خمیری و خامه ای در بیایند.
- بگذارید که این بادام زمینی های خامه ای کمی خنک شوند.
- حالا قسمت هیجان انگیز ماجرا فرا می رسد. در این مرحله عسل را بیاورید و با کره بادام زمینی خوب مخلوط کنید و آن قدر هم بزنید که حسابی با هم ترکیب شده و یکدست شوند.
- عسل و کره بادام زمینی شما آماده است. اجازه دهید کمی خنک شوند. پس از خنک شدن، یک شیشه ی درب دار را انتخاب کنید و این ترکیب خوشمزه و پر انرژی را داخل شیشه بریزید و درب آن را ببندید.
- عسل و کره بادام زمینی را می توانید نهایتا تا 2 هفته در یخچال نگه دارید و از آن استفاده کرده و نوش جان کنید.
همچنین شما میتوانید برای خرید دیگر محصولات از جمله روزغن زیتون، برنج ارزان، خرید کره بادام زمینی و … به سایت گیلان کشت مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید: استفاده از سبوس برنج در عسل