
معجون ها یا همان نوشیدنی های غلیظ و مقوی، خواص بسیار زیادی دارند. نکته ی بسیار مهمی که درباره ی معجون ها وجود دارد، این است که معجون ها را می توان بنا به سلیقه و نیاز خود به شکل های متنوعی درست کرد و نوش جان نمود. معجون فندق یکی از بهترین و خوش طعم ترین معجون هاست که علاوه بر فندق شامل مغزی جات و مواد مغذی متعدد و متنوعی می باشد.
در این مقاله قرار است به طرز تهیه معجون فندق، این نوشیدنی مفید و خوشمزه بپردازیم.
مواد لازم
شیر: 2 لیوان
فندق: 2 قاشق غذاخوری
گردو: 2 قاشق غذاخوری
کنجد بو داده: 2 قاشق غذاخوری
خرما: 12 عدد
عسل: 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی: 500 گرم
موز: 4 عدد متوسط
یخ: 8 تکه ی کوچک
طرز تهیه معجون فندق
برویم و مرحله به مرحله معجون فندق را آماده کنیم.
- در همان قدم اول بروید سراغ 12 عدد خرما و پوست آنها را جدا کنید. برای این کار خرماها را به مدت چند دقیقه در آب ولرم بگذارید. این کار باعث می شود پوست خرماها به راحتی کنده شوند. حالا هسته ها را هم در بیاورید.
- خرماها را در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا کاملا نرم شوند.
- حالا شیر را همراه فندق، گردو، کنجد بو داده، موزهای خرد شده، خامه صبحانه و عسل به خرما اضافه کنید.
- در این مرحله می توانید یخ را اضافه کنید. البته در صورتی که شما از بستنی یا شیر سرد استفاده کنید، دیگر نیازی به استفاده از یخ نیست زیرا معجون شما به اندازه ی کافی خنک می باشد.
- معجون فندق شما آماده است. می توانید این معجون را در لیوان های مخصوص بریزید و با استفاده از مغزهای مختلف، تکه های آناناس یا موز، ویفر، خامه و … تزئین کرده و نوش جان نمایید.