طرز تهیه ترشی هفت بیجار

هفت بیجار

 

ترشی هفت بیجار یک ترشی گیلانی لذیذ است. به دلیل برداشت و فراوانی محصولات محلی اعم از بادمجان، گوجه سبز ، فلفل و … معمولا در فصل تابستان تهیه میشود. شاید برای شما جالب باشد که این ترشی  را میتوان تقریبا 1 ساعت بعد از تهیه نیز میل نمود. به همین دلیل ترشی هفت بیجار به ترشی فوری معروف است.

 

مواد لازم:

بادمجان قلمی 5 عدد
فلفل سبز تند 400 گرم
گوجه سبز (گوجه فرنگی نارس) 5 عدد
سبزی معطر (نعناع،پونه،خالواش،چوچاق) 200 گرم
سیر 1 بوته
آبغوره به میزان لازم
نمک نوک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

1-جهت تهیه ترشی هفت بیجار ابتدا بادمجان، گوجه و فلفل سبز را بشویید.

2-بعد از اینکه مواد ذکر شده را شستید اجازه دهید کاملا خشک شوند.

3-سبزی های معطر را بعد از پاک کردن ریز ساطوری کنید .در این مرحله میتوانید از دستگاه های خورد کن هم استفاده نمایید.

4-بادمجان ها را نیز ساطوری خورد کرده و سپس این کار را برای فلفل سبز و گوجه تکرا میکنیم.

5-توجه کنید این ترشی بسیار ریز میباشد. پس در خورد کردن مواد ترشی دقت لازم را داشته باشید.

6-سیر را پپوست بکنید و با چاقو یا ساطور ریز نمایید.

7-مواد ریز شده را درون ظرفی مناسب ریخته و نمک را اضافه کنید سپس کاملا مخلوط نمایید.

8-مخلوط به دست آمده را درون شیشه ای مناسب بریزید و آبغوره را تا جایی که کاملا مواد ترشی بپوشانده شود بریزید.

9-درب شیشه را محکم ببندید.

10-ترشی شما آماده میباشد. این ترشی خوشمزه را در کنار فسنجان، باقالا قاتوق و برنج ایرانی میل نمایید.

 

نکات طلایی:

اگر سبزی محلی در دسترس نداشتید از سبزی خشک استفاده  کنید.

اگر ترشی تند مورد پسند شما نیست در تهیه فلفل دقت لازم را داشته باشید و اگر ترشی تند دوست دارد و ترشی شما تند نشد در آخر مقداری فلفل قرمز در ترشی بریزید.

مقدار نمک کاملا اختیاری است.