طرز تهیه ترشی هفت بیجار

ترشی هفت بیجار
ترشی هفت بیجار یک ترشی گیلانی لذیذ است. به دلیل برداشت و فراوانی محصولات محلی اعم از بادمجان، گوجه سبز ، فلفل و … معمولا در فصل تابستان تهیه میشود . شاید برای شما جالب باشد که این ترشی را میتوان تقریبا ۱ ساعت بعد از تهیه نیز میل نمود . به همین دلیل ترشی هفت بیجار به ترشی فوری معروف است .
مواد لازم :
بادمجان قلمی | ۵ عدد |
فلفل سبز تند | ۴۰۰ گرم |
گوجه سبز (گوجه فرنگی نارس ) | ۵ عدد |
سبزی معطر (نعناع،پونه،خالواش،چوچاق) | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۱ بوته |
آبغوره | به میزان لازم |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
۱-جهت تهیه ترشی هفت بیجار ابتدا بادمجان ، گوجه و فلفل سبز را بشویید.
۲-بعد از اینکه مواد ذکر شده را شستید اجازه دهید کاملا خشک شوند.
۳-سبزی های معطر را بعد از پاک کردن ریز ساطوری کنید .در این مرحله میتوانید از دستگاه های خورد کن هم استفاده نمایید.
۴-بادمجان ها را نیز ساطوری خورد کرده و سپس این کار را برای فلفل سبز و گوجه تکرا میکنیم.
۵-توجه کنید این ترشی بسیار ریز میباشد. پس در خورد کردن مواد ترشی دقت لازم را داشته باشید .
۶-سیر را پپوست بکنید و با چاقو یا ساطور ریز نمایید.
۷-مواد ریز شده را درون ظرفی مناسب ریخته و نمک را اضافه کنید سپس کاملا مخلوط نمایید.
۸-مخلوط به دست آمده را درون شیشه ای مناسب بریزید و آبغوره را تا جایی که کاملا مواد ترشی بپوشانده شود بریزید .
۹-درب شیشه را محکم ببندید.
۱۰-ترشی شما آماده میباشد . این ترشی خوشمزه را در کنار فسنجان ، باقالا قاتوق و برنج ایرانی میل نمایید .
نکات طلایی
اگر سبزی محلی در دسترس نداشتید از سبزی خشک استفاده کنید .
اگر ترشی تند مورد پسند شما نیست در تهیه فلفل دقت لازم را داشته باشید و اگر ترشی تند دوست دارد و ترشی شما تند نشد در آخر مقداری فلفل قرمز در ترشی بریزید.
مقدار نمک کاملا اختیاری است .
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۲ ستاره
امتیاز بینندگان:۲ ستاره
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۲ ستاره
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره