ترشی هفت بیجار

ترشی هفت بیجار یک ترشی گیلانی لذیذ است. به دلیل برداشت و فراوانی محصولات محلی اعم از بادمجان، گوجه سبز ، فلفل و … معمولا در فصل تابستان تهیه میشود . شاید برای شما جالب باشد که این ترشی  را میتوان تقریبا ۱ ساعت بعد از تهیه نیز میل نمود . به همین دلیل ترشی هفت بیجار به ترشی فوری معروف است .

مواد لازم :

بادمجان قلمی ۵ عدد
فلفل سبز تند ۴۰۰ گرم
گوجه سبز (گوجه فرنگی نارس )  ۵ عدد
سبزی معطر (نعناع،پونه،خالواش،چوچاق) ۲۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
آبغوره به میزان لازم
نمک  نوک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

۱-جهت تهیه ترشی هفت بیجار ابتدا بادمجان ، گوجه و فلفل سبز را بشویید.

۲-بعد از اینکه مواد ذکر شده را شستید اجازه دهید کاملا خشک شوند.

۳-سبزی های معطر را بعد از پاک کردن ریز ساطوری کنید .در این مرحله میتوانید از دستگاه های خورد کن هم استفاده نمایید.

۴-بادمجان ها را نیز ساطوری خورد کرده و سپس این کار را برای فلفل سبز و گوجه تکرا میکنیم.

۵-توجه کنید این ترشی بسیار ریز میباشد. پس در خورد کردن مواد ترشی دقت لازم را داشته باشید .

۶-سیر را پپوست بکنید و با چاقو یا ساطور ریز نمایید.

۷-مواد ریز شده را درون ظرفی مناسب ریخته و نمک را اضافه کنید سپس کاملا مخلوط نمایید.

۸-مخلوط به دست آمده را درون شیشه ای مناسب بریزید و آبغوره را تا جایی که کاملا مواد ترشی بپوشانده شود بریزید .

۹-درب شیشه را محکم ببندید.

۱۰-ترشی شما آماده میباشد . این ترشی خوشمزه را در کنار فسنجان ، باقالا قاتوق و برنج ایرانی میل نمایید .

 

 

نکات طلایی

 

اگر سبزی محلی در دسترس نداشتید از سبزی خشک استفاده  کنید .

اگر ترشی تند مورد پسند شما نیست در تهیه فلفل دقت لازم را داشته باشید و اگر ترشی تند دوست دارد و ترشی شما تند نشد در آخر مقداری فلفل قرمز در ترشی بریزید.

مقدار نمک کاملا اختیاری است .