خورشت سیر و شوید یک غذای آسان گیلانی است که در فصل پاییز به دلیل فراوانی باقالا مازندرانی طبخ میشود. البته میتوان باقالا را در فریزر منجمد کرد و در طول سال هم از این غذا بهره مند شوید. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
گوشت گوساله | 400 گرم |
شوید سبز | 300 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
باقالا مازندرانی | 500 گرم |
سیر | 4 حبه |
آب | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه خورشت سیر و شوید ابتدا گوشت را خورشتی خورد کرده و با روغن تفت میدهیم.
سپس بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد یک لیوان آب نیز اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد.
شوید تازه را بعد از شستن خورد نمایید و با سیر له شده در ماهیتابه ای جداگانه تفت میدهیم.
باقالا مازندرانی تازه را از پوست جدا کرده و با سیر و شوید تفت دهید.
سپس در این مرحله باقالا و سیر و شوید را به گوشت افزوده و اجازه میدهیم لا حرترت ملایم بجوشد تا جا بیوفتد.
در مرحله آخر تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم زده و با نمک و فلفل به خورشت اضافه میکنیم.
زمانی که تخم مرغ ها سفت شدند خورشت شما آماده سرو است.
کلام آخر:
این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره