|
برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی که یکی از دسر های خوش طعم بوده و می توان به همراه غذای ایرانی سرو نمود. طرز تهیه ماست بادمجان شمالی مستلزم رعایت نکاتی است که در این مقاله ی فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به آن خواهیم پرداخت. همچنین تهیه ماست بورانی شمالی بسیار حائز اهمیت بوده تا بتوان بورانی خوش طعم تهیه نمود. همراه ما باشید تا با طرز تهیه بورانی بادمجان مجلسی را به همراه ویدیو آموزشی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی:
ماست چکیده | 2 پیمانه |
بادمجان کبابی | 1 پیمانه |
سیر رنده شده | 2 حبه |
نعنا خشک و گردو | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
جعفری | میزان لازم |
مغز گردو | 1 استکان |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه ماست بادمجان شمالی:
مرحله اول
برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی لازم است بادمجان ها تمیز کرده و روی زغال یا اجاق گاز به صورت کبابی درست کنید. سپس بادمجان ها را داخل سینی قرار داده تا با دمای محیط یکسان شده و پس از آن پوست آن را جدا کنید. روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن ها را خرد کنید.
مرحله دوم
سپس سیرها را پوست گرفته و توسط رنده ریز، آن ها را خرد کنید. سیر های رنده شده