بورانی بادمجان مجلسی (طرز تهیه بورانی بادمجان رستورانی)

 

برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی که یکی از دسر های خوش طعم بوده و می توان به همراه غذای ایرانی سرو نمود. طرز تهیه ماست بادمجان شمالی مستلزم رعایت نکاتی است که در این مقاله ی فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به آن خواهیم پرداخت. همچنین تهیه ماست بورانی شمالی بسیار حائز اهمیت بوده تا بتوان بورانی خوش طعم تهیه نمود. همراه ما باشید تا با طرز تهیه بورانی بادمجان مجلسی را به همراه ویدیو آموزشی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی:

ماست چکیده2 پیمانه 
بادمجان کبابی1  پیمانه 
سیر رنده شده2 حبه 
نعنا خشک و گردوبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
جعفریمیزان لازم
مغز گردو1 استکان
روغن زیتون3 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه ماست بادمجان شمالی:

مرحله اول

برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی لازم است بادمجان ها تمیز کرده و روی زغال یا اجاق گاز به صورت کبابی درست کنید. سپس بادمجان ها را داخل سینی قرار داده تا با دمای محیط یکسان شده  و پس از آن پوست آن را جدا کنید. روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن ها را خرد کنید.

مرحله دوم

سپس سیرها را پوست گرفته و توسط رنده ریز، آن ها را خرد کنید. سیر های رنده شده را داخل ظرفی ریخته و ماست بورانی و بادمجان را به آن اضافه کرده و سپس شروع به مخلوط کردن آن کنید.

مرحله سوم

یکی دیگر از روش ها در طرز تهیه بورانی بادمجان سیاه این است که مواد ترکیب راداخل میکسر ریخته تا بورانی ترکیب پوره مانندی داشته باشد. در این مرحله نیز، نوبت به آماده سازی مواد تزئین آن می رسد.

مرحله چهارم

در این مرحله از تهیه بورانی بادمجان مجلسی، روغن زیتون را داخل تابه ای ریخته و سپس گردوی خرد شده را به مدت 3 الی 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید. سپس تابه را از حرارت برداشته و نمک و فلفل سیاه را روی مواد ریخته و مخلوط کنید. همچنین می توانید برای تزئین از جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.

نکته: می توانید برای طرز تهیه بورانی بادمجان با روش های دیگر، ویدیو این صفحه را مشاهده کنید.

 

نکات کلیدی در طرز بورانی ماست و بادمجان

  • در صورتی که برای تهیه بورانی بادمجان کبابی تمایلی به بوی دود ندارید، می توانید بورانی بادمجان سرخ شده یا بخارپز تهیه کنید؛
  • میزان بیشتری از بادمجان، به خوشمزه شدن بورانی کمک شایانی می کند؛
  • بهتر است برای طعم بهتر بورانی، پس از آماده سازی آن به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید؛
  • می توانید از بادمجان های قلمی برای این نوع خوراک استفاده کنید.

 

 

طرز تهیه ماست بادمجان شمالی

کلام آخر

برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی به نکاتی پرداختیم تا بتوانید این دسر خوشمزه را با همراه غذا سرو نمایید. بورانی بادمجان یکی از دسرهای شمالی و اصیل بوده که می توان به همراه هر نوع غذای ایرانی قرار گیرد. برای طرز تهیه ماست بادمجان شمالی خوش طعم بهتر است از نکاتی که در این مقاله به آن پرداخته شد، رعایت کنید. در صورت تمایل به آموزش بیشتر غذاهای ایرانی به وبسایت گیلان کشت مراجعه کنید.

 

پیشنهاد ما

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

800,000 تومان
850,000 تومان
برنج هاشمی دودی 5 کیلویی 1%

برنج هاشمی دودی 5 کیلویی

725,000 تومان
731,000 تومان
زیتون سبز بی هسته ویژه رودبار 700 گرمی 3%

زیتون سبز بی هسته ویژه رودبار 700 گرمی

149,000 تومان
153,700 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,950,000 تومان
1,980,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

53,500 تومان
55,000 تومان
برنج قهوه ای 1.5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 1.5 کیلویی

202,000 تومان
209,500 تومان
سبوس برنج 280 گرمی 3%

سبوس برنج 280 گرمی

85,600 تومان
88,300 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم 3%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

249,000 تومان
257,000 تومان
برنج هاشمی عطری 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان

نظرات