|
برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی که یکی از دسر های خوش طعم بوده و می توان به همراه غذای ایرانی سرو نمود. طرز تهیه ماست بادمجان شمالی مستلزم رعایت نکاتی است که در این مقاله ی فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به آن خواهیم پرداخت. همچنین تهیه ماست بورانی شمالی بسیار حائز اهمیت بوده تا بتوان بورانی خوش طعم تهیه نمود. همراه ما باشید تا با طرز تهیه بورانی بادمجان مجلسی را به همراه ویدیو آموزشی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی:
ماست چکیده | 2 پیمانه |
بادمجان کبابی | 1 پیمانه |
سیر رنده شده | 2 حبه |
نعنا خشک و گردو | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
جعفری | میزان لازم |
مغز گردو | 1 استکان |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه ماست بادمجان شمالی:
مرحله اول
برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی لازم است بادمجان ها تمیز کرده و روی زغال یا اجاق گاز به صورت کبابی درست کنید. سپس بادمجان ها را داخل سینی قرار داده تا با دمای محیط یکسان شده و پس از آن پوست آن را جدا کنید. روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن ها را خرد کنید.
مرحله دوم
سپس سیرها را پوست گرفته و توسط رنده ریز، آن ها را خرد کنید. سیر های رنده شده را داخل ظرفی ریخته و ماست بورانی و بادمجان را به آن اضافه کرده و سپس شروع به مخلوط کردن آن کنید.
مرحله سوم
یکی دیگر از روش ها در طرز تهیه بورانی بادمجان سیاه این است که مواد ترکیب راداخل میکسر ریخته تا بورانی ترکیب پوره مانندی داشته باشد. در این مرحله نیز، نوبت به آماده سازی مواد تزئین آن می رسد.
مرحله چهارم
در این مرحله از تهیه بورانی بادمجان مجلسی، روغن زیتون را داخل تابه ای ریخته و سپس گردوی خرد شده را به مدت 3 الی 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید. سپس تابه را از حرارت برداشته و نمک و فلفل سیاه را روی مواد ریخته و مخلوط کنید. همچنین می توانید برای تزئین از جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.
نکته: می توانید برای طرز تهیه بورانی بادمجان با روش های دیگر، ویدیو این صفحه را مشاهده کنید.
نکات کلیدی در طرز بورانی ماست و بادمجان
در صورتی که برای تهیه بورانی بادمجان کبابی تمایلی به بوی دود ندارید، می توانید بورانی بادمجان سرخ شده یا بخارپز تهیه کنید؛
میزان بیشتری از بادمجان، به خوشمزه شدن بورانی کمک شایانی می کند.
بهتر است برای طعم بهتر بورانی، پس از آماده سازی آن به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید؛
می توانید از بادمجان های قلمی برای این نوع خوراک استفاده کنید.
کلام آخر
برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی به نکاتی پرداختیم تا بتوانید این دسر خوشمزه را با همراه غذا سرو نمایید. بورانی بادمجان یکی از دسرهای شمالی و اصیل بوده که می توان به همراه هر نوع غذای ایرانی قرار گیرد. برای طرز تهیه ماست بادمجان شمالی خوش طعم بهتر است از نکاتی که در این مقاله به آن پرداخته شد رعایت کنید. در صورت تمایل به آموزش بیشتر غذاهای ایرانی به وبسایت گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره