
تاس کباب گیلانی یا طاس کباب یکی از غذاهای سنتی کشور ما است که تاریخچه آن به گیلان برمیگردد. تاس کباب را همراه با برنج صرف میکنند . البته افرادی هم ترجیح میدهند این خوراک خوشمزه را همراه با نان سنگک میل نمایند. اما قابل ذکر است که تاس کباب با برنج طعمی بسیار خوشایند داشته که می توان در مجالس نیز سرو نمود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم جهت تهیه تاس کباب شمالی:
گوشت | یک کیلو |
گوجه | نیم کیلو |
پیاز | ۴ عدد |
سماق | یک قاشق سوپ خوری |
لیمو عمانی | ۵ عدد |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
سیب زمینی | نیم کیلو |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه تاس کباب شمالی:
جهت تهیه تاس کباب گوشت ابتدا پیاز را پوست گرفته، حلقه حلقه می کنیم.
سپس گوشت را قطعه قطعه کرده، با کمی روغن تفت می دهیم و یک لایه روی پیاز می چینیم و روی آن گوجه فرنگی حلقه شده و بعد گوشت تکه تکه شده را قرار می دهیم.
لیمو عمانی خرد شده، سماق و فلفل را با کمی روغن و آب به مخلوط اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.
می توان سیب زمینی را جداگانه سرخ کرده و یا این که به صورت حلقه ای روی غذا چید تا بپزد.
تاس کباب ما آماده است.
سخن نهایی
در مقاله ی طرز تهیه تاس کباب شمالی به نحوه پخت تاس کباب گیلانی (شمالی) پرداختیم. همان طور که در ابتدای این مقاله گفته شد، تاس کباب گوشت را می توان به همراه برنج ایرانی مصرف نمود. نحوه پخت برنج بسیار مهم بوده و تاس کباب با برنج می تواند وعده ی غذایی بسیار خوش طعم و کامل محسوب شود. این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره