طرز تهیه کالباس مرغ

کالباس مرغ

 

مواد لازم جهت تهیه کالباس خانگی:

سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد
سیر 3 حبه
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری
هل ساییده شده نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
هویج کوچک 1 عدد
قارچ متوسط 2 عدد

 

طرز تهیه کالباس خانگی:

کالباس مرغ را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

برای تهیه کالباس مرغ خانگی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با ۳ حبه سیر ۲ بار چرخ کنید.

آرد ذرت را الک کرده و سپس فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و هل سائیده شده را به آرد ذرت اضافه کنید.

بعد مرغ چرخکرده را با مواد مخلوط شده آرد ذرت کمی ورز دهید.

زرده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی تهیه شود.

قارچ و هویج را بپزید و ریز خرد کنید و به خمیر کالباس اضافه کنید، قارچ و هویج را به طور مساوی در خمیر پخش کرده و مخلوط کنید.

یک کیسه فریزر را باز کنید و مواد کالباس مرغ خانگی را به صورت استوانه ای با قطر حدود ۱۰ سانتیمتر روی آن گذاشته و شکلات پیچ کنید.

سپس به مدت ۸۰ دقیقه کالباس مرغ خانگی را بخار پز کنید.

بعد از اتمام پخت کیسه را بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

حال می توانید کالباس مرغ خانگی را برش داده و سرو کنید.

نوش جان