مواد لازم جهت تهیه کالباس خانگی:
سینه مرغ بدون استخوان | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
آرد ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و نمک | 1 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | یک پنجم قاشق مرباخوری |
هل ساییده شده | نصف قاشق مرباخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
هویج کوچک | 1 عدد |
قارچ متوسط | 2 عدد |
طرز تهیه کالباس خانگی:
کالباس مرغ را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
برای تهیه کالباس مرغ خانگی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با ۳ حبه سیر ۲ بار چرخ کنید.
آرد ذرت را الک کرده و سپس فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و هل سائیده شده را به آرد ذرت اضافه کنید.
بعد مرغ چرخکرده را با مواد مخلوط شده آرد ذرت کمی ورز دهید.
زرده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی تهیه شود.
قارچ و هویج را بپزید و ریز خرد کنید و به خمیر کالباس اضافه کنید، قارچ و هویج را به طور مساوی در خمیر پخش کرده و مخلوط کنید.
یک کیسه فریزر را باز کنید و مواد کالباس مرغ خانگی را به صورت استوانه ای با قطر حدود ۱۰ سانتیمتر روی آن گذاشته و شکلات پیچ کنید.
سپس به مدت ۸۰ دقیقه کالباس مرغ خانگی را بخار پز کنید.
بعد از اتمام پخت کیسه را بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
حال می توانید کالباس مرغ خانگی را برش داده و سرو کنید.
نوش جان