چطور تخم مرغ حرفه ای بپزیم ؟

 

برنجبرنج

چطور تخم مرغ حرفه ای بپزیم؟

خیلی وقتا پیش اومده که دنبال یه غذای ساده و خوشمزه هستیم.

تخم مرغ پخته شده یکی از گزینه هایی هستش که به راحتی تهیه و بسیار خوشمزست.

حالا برای اینکه بتونیم تخم مرغ ها رو راحت پوست بکنیم بعد از اینکه تخم مرغ ها پختند آنها را درون آب حاوی یخ ریخته و اجازه دهید 15 دقیقه بماند.

سپس آنهارا خارج کرده  مانند فیلم با دست مالش دهید تا پوست تخم مرغ به راحتی جدا شود.

همانطور که در انتهای کلیپ مشاهده کردید زمان پخت برای انواع تخم عسلی و سفت قابل رویت است.

تخم مرغ پخته شده با سیب زمینی پخته و نمک و فلفل بسیار خوشمزه است.

در گیلان معمولا کشاورز ها در هنگام کار یک وعده تخم مرغ پخته با برنج کته و پنیر سیاهمزگی میل میکنند.

برچسب ها

پیشنهاد ما

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 11%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

88,500 تومان
99,500 تومان

چوب دارچین 30 گرم

20,000 تومان
برنج هاشمی معطر 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی معطر 5 کیلویی

625,000 تومان
650,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی 5%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

228,000 تومان
240,000 تومان

غنچه گل محمدی 15 گرم

25,000 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم 3%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

249,000 تومان
257,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی 11%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی

89,000 تومان
99,500 تومان
سبوس برنج 280 گرمی 3%

سبوس برنج 280 گرمی

85,600 تومان
88,300 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 10%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

98,500 تومان
109,000 تومان

لیمو عمانی اسلایس 20 گرم

15,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید