چطور تخم مرغ حرفه ای بپزیم ؟

چطور تخم مرغ حرفه ای بپزیم ؟

خیلی وقتا پیش اومده که دنبال یه غذای ساده و خوشمزه هستیم .

تخم مرغ پخته شده یکی از گزینه هایی هستش که به راحتی تهیه و بسیار خوشمزست .

حالا برای اینکه بتونیم تخم مرغ ها رو راحت پوست بکنیم بعد از اینکه تخم مرغ ها پختند آنها را درون آب حاوی یخ ریخته و اجازه دهید 15 دقیقه بماند

سپس آنهارا خارج کرده  مانند فیلم با دست مالش دهید تا پوست تخم مرغ به راحتی جدا شود .

همانطور که در انتهای کلیپ مشاهده کردید زمان پخت برای انواع تخم عسلی و سفت قابل رویت است .

تخم مرغ پخته شده با سیب زمینی پخته و نمک و فلفل بسیار خوشمزه است .

در گیلان معمولا کشاورز ها در هنگام کار یک وعده تخم مرغ پخته با برنج کته و پنیر سیاهمزگی میل میکنند .

پیشنهاد ما

برنج صدری دودی 5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

1,100,000 تومان
1,115,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 3%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

68,500 تومان
70,800 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم 3%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

249,000 تومان
257,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج هاشمی عطری 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 10 کیلویی

2,200,000 تومان
2,230,000 تومان
زیتون سبز سوپر ویژه رودبار 800 گرمی 3%

زیتون سبز سوپر ویژه رودبار 800 گرمی

150,500 تومان
155,200 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 3%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

45,000 تومان
46,400 تومان
زیتون سبز بی هسته ویژه رودبار 700 گرمی 3%

زیتون سبز بی هسته ویژه رودبار 700 گرمی

149,000 تومان
153,700 تومان
برنج هاشمی عطری 1.5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 1.5 کیلویی

202,000 تومان
209,500 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید