هل پلو یک غذای معطر است که همراه با مرغ و یاگوشت میل میشود. ما در اینجا به شما طرز تهیه هل پلو با مرغ را آموزش میدهیم. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
برنج | 4 پیمانه |
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
آبلیمو یا آبغوره | ¼ پیمانه |
هل | 6 عدد |
پودر هل | 1 قاشق غذاخوری سر خالی |
زعفران دم شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه هل پلو ابتدا برنج را خیس میکنیم و بعد از 1 ساعت روی حرارت قرار میدهیم.
دانه های هل را درون برنج ریخته و اجازه دهید با برنج بجوشد.
سپس برنج را آبکش کرده و دانه های درسته هل را از برنج خارج کنید.
قابلمه ای مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن درون آن بریزید.
مقداری برنج آبکش شده را درون قابلمه بریزید و در مرحله بعد مقداری پودر هل بریزید.
این کار را تا اتمام برنج و پودر هل انجام دهید.
در مرحله آخر زعفران دم شده را به صورت دورانی روی برنج ریخته و درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و دم کنید.
پیاز را ریز خورد کنید و درون روغن تفت دهید.
سینه مرغ را نگینی خورد کرده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و آبلیمو اضافه نمایید.
درب ماهیتابه را گذاشته تا مرغ بپزد.
زمانیکه مرغ پخته شد درب ماهیتابه را برداشته تا آب حاصل از آن خشک شود.
برنج دم شده را همراه با مرغ نگینی میل نمایید.
در صورت تمایل بجای مرغ از گوشت استفاده کنید.
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره