هل پلو یک غذای معطر است که همراه با مرغ و یاگوشت میل میشود . ما در اینجا به شما طرز تهیه هل پلو با مرغ را آموزش میدهیم .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

برنج۴ پیمانه
سینه مرغ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
آبلیمو یا آبغوره ¼ پیمانه
هل ۶ عدد
پودر هل۱ قاشق غذاخوری سر خالی
زعفران دم شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه هل پلو ابتدا برنج را خیس میکنیم و بعد از ۱ ساعت روی حرارت قرار میدهیم .

دانه های هل را درون برنج ریخته و اجازه دهید با برنج بجوشد .

سپس برنج را آبکش کرده و دانه های درسته هل را از برنج خارج کنید .

قابلمه ای مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن درون آن بریزید .

مقداری برنج آبکش شده را درون قابلمه بریزید و در مرحله بعد مقداری پودر هل بریزید .

این کار را تا اتمام برنج و پودر هل انجام دهید .

در مرحله آخر زعفران دم شده را به صورت دورانی روی برنج ریخته و درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و دم کنید .

پیاز را ریز خورد کنید و درون روغن تفت دهید .

سینه مرغ را نگینی خورد کرده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید .

مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و آبلیمو اضافه نمایید .

درب ماهیتابه را گذاشته تا مرغ بپزد .

زمانیکه مرغ پخته شد درب ماهیتابه را برداشته تا آب حاصل از آن خشک شود .

برنج دم شده را همراه با مرغ نگینی میل نمایید .

در صورت تمایل بجای مرغ از گوشت استفاده کنید .