هل پلو یک غذای معطر است که همراه با مرغ و یاگوشت میل میشود . ما در اینجا به شما طرز تهیه هل پلو با مرغ را آموزش میدهیم .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
برنج | 4 پیمانه |
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
آبلیمو یا آبغوره | ¼ پیمانه |
هل | 6 عدد |
پودر هل | 1 قاشق غذاخوری سر خالی |
زعفران دم شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه هل پلو ابتدا برنج را خیس میکنیم و بعد از 1 ساعت روی حرارت قرار میدهیم .
دانه های هل را درون برنج ریخته و اجازه دهید با برنج بجوشد .
سپس برنج را آبکش کرده و دانه های درسته هل را از برنج خارج کنید .
قابلمه ای مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن درون آن بریزید .
مقداری برنج آبکش شده را درون قابلمه بریزید و در مرحله بعد مقداری پودر هل بریزید .
این کار را تا اتمام برنج و پودر هل انجام دهید .
در مرحله آخر زعفران دم شده را به صورت دورانی روی برنج ریخته و درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و دم کنید .
پیاز را ریز خورد کنید و درون روغن تفت دهید .
سینه مرغ را نگینی خورد کرده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید .
مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و آبلیمو اضافه نمایید .
درب ماهیتابه را گذاشته تا مرغ بپزد .
زمانیکه مرغ پخته شد درب ماهیتابه را برداشته تا آب حاصل از آن خشک شود .
برنج دم شده را همراه با مرغ نگینی میل نمایید .
در صورت تمایل بجای مرغ از گوشت استفاده کنید .
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره