
چای سبز اگرچه خواص بسیار زیادی دارد اما ممکن است طعم آن برای همه مطلوب نباشد. ترکیب چای با چیزهای دیگر، هم می تواند سبب اثرگذاری و افزایش خواص آن شود و هم طعم آن را از این رو به آن رو می کند. در این مقاله می خواهم برویم به سراغ تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع. علاوه بر این از فواید این دمنوش خوش طعم نیز خواهیم گفت.
مواد لازم برای یک دورهمی 5 نفره
چای سبز: 2 قاشق غذاخوری
برگ نعناع: 2 الی 3 عدد
زنجبیل تازه: 1 قاشق غذاخوری به صورت رنده شده
آب: 3 پیمانه
طرز تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع
برای تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع مراحل زیر را در کمال آرامش و صبر انجام دهید:
- در آغاز لازم است آب را جوش بیاورید.
- حالا داخل صافی قوری چینی مقداری چای سبز ریخته و آب جوش را روی آن بریزید.
- حالا زنجبیل تازه و چند برگ نعناع نیز اضافه نمایید و درب قوری را بگذارید.
- توجه داشته باشید که قوری حتما روی حرارت غیرمستقیم (مثلا روی کتری) باشد. چند دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
- دمنوش خوشمزه ی شما آماده است. می توانید همراه با آن کمی عسل نیز میل نمایید.