طرز تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع + خواص

چای سبز با زنجبیل و نعناع
چای سبز با زنجبیل و نعناع

 

چای سبز اگرچه خواص بسیار زیادی دارد اما ممکن است طعم آن برای همه مطلوب نباشد. ترکیب چای با چیزهای دیگر، هم می تواند سبب اثرگذاری و افزایش خواص آن شود و هم طعم آن را از این رو به آن رو می کند. در این مقاله می خواهم برویم به سراغ تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع. علاوه بر این از فواید این دمنوش خوش طعم نیز خواهیم گفت.

 

مواد لازم برای یک دورهمی 5 نفره

چای سبز: 2 قاشق غذاخوری

برگ نعناع: 2 الی 3 عدد

زنجبیل تازه: 1 قاشق غذاخوری به صورت رنده شده

آب: 3 پیمانه

 

طرز تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع

برای تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع مراحل زیر را در کمال آرامش و صبر انجام دهید:

  1. در آغاز لازم است آب را جوش بیاورید.
  2. حالا داخل صافی قوری چینی مقداری چای سبز ریخته و آب جوش را روی آن بریزید.
  3. حالا زنجبیل تازه و چند برگ نعناع نیز اضافه نمایید و درب قوری را بگذارید.
  4. توجه داشته باشید که قوری حتما روی حرارت غیرمستقیم (مثلا روی کتری) باشد. چند دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
  5. دمنوش خوشمزه ی شما آماده است. می توانید همراه با آن کمی عسل نیز میل نمایید.