غورابیج یک غذای گیلانی است که با مرغ و ماهی قابل تهیه است البته طبخ با ماهی کمی متفاوت میباشد.
ما در اینجا طرز تهیه غورابیج با مرغ را به شما آموزش میدهیم.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

مرغ ۱ عدد
سبزی معطر شامل (نعناع و گشنیز) ۴۰۰ گرم
برگ چغندر ۱۰۰ گرم
سیر ۵ حبه
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
بادمجان بی دانه ۳ عدد
آرد برنج ۳ قاشق غذاخوری
آبغوره ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

در تهیه خورشت غورابیج ابتدا مرغ را تفت میدهیم.
بعد از اینکه مرغ تفت داده شد، مقداری آب به آن اضافه میکنیم.
مرغ را به همراه آب روی حرارت گذاشته و مقداری آبغوره نیز بیافزایید.
حرارت را ملایم کرده تا مرغ به آرامی بپزد.
سبزی ها را به خوبی پاک کرده و میشوییم و اجازه میدهیم آب آن خشک شود.
سیر و پیاز را به کمک دست و یا خورد کن ریز خورد کتید و کنار بگذارید.
سبزی ها را هم ریز خورد کرده و با سیر و پیاز مخلوط نمایید.
مقداری از مخلوط سبزی را به صورت خام درون مرغ در حال پخت بریزید و مابقی سبزی را در ماهیتابه تفت داده و همراه با روغن سرخ کنید.
بادمجان هارا پوست گرفته و رنده کنید. سپس به سبزی در حال سرخ اضافه نمایید.
آرد برنج را به مرغ افزوده و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود.
بعد از ۱۰ دقیقه سبزی های سرخ شده را به مرغ اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه میدهیم جا بیوفتد.
تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه شکسته و مخلوط کنید سپس روی خورشت ریخته و درب قابلمه را کج میگذاریم
زمانیکه تخم مرغ ها پخته و سفت شدند غذای ما آماده سرو است.