برنج سرخ شده یک غذای مقوی و بسیار خوشمزه است که با برنج قهوه ای طبخ میشود. در کنار اینکه بسیار عالی و خوشمزه است روش تهیه بسیار آسانی دارد. برای خرید برنج قهوه ای درجه یک و سایر برنج های ایرانی مثل هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی به بخش محصولات سایت گیلان کشت مراجعه کنید.
مواد لازم:
برنج قهوه ای | 2 پیمانه |
روغن کنجد | به مقدار لازم |
سیر | 3 حبه |
سینه مرغ | 2 عدد |
هویج | 2 عدد |
کلم بروکلی | 2 شاخه |
نخود فرنگی | 1/2 فنجان |
سس سویا | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه برنج سرخ شده ابتدا برنج قهوه ای را بعد از 2 الی 3 ساعت خیس خوردن به روش کته یا آبکش تهیه کنید.
در تابه ای مقداری روغن کنجد ریخته و سیر را بعد از له کردن درون تابه بریزید.
سینه مرغ را نگینی خورد کرده و درون ماهیتابه بریزید. نمک و فلفل و سپس هویج خورد شده و کلم برکلی ریز شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه میکنیم.
موارد بالا را به خوبی باهم تفت میدهیم. بعد از اینکه مرغ کاملا پخت، برنج قهوهای از قبل پخته شده را به همراه سس سویا و نخود فرنگی با مواد مرغ مخلوط مینماییم.
بعد از 15 دقیقه غذای شما آماده سرو است.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج قهوه ای درجه یک ایرانی استفاده شده که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج قهوه ای ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.