طرز تهیه برنج شکم پر با مرغ

 

برنج شکم پر با مرغ یک غذای فرنگی خوشمزه است که این روزها طرفداران بسیاری دارد. برنج شکم پر میتواند به عنوان پیش غذا و یا فینگرفود در کنار غذای اصلی میل شود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم:

سینه مرغ 1 عدد
برنج 3 پیمانه
هویج 1 عدد
پیازچه 1 فنجان
زنجبیل 2 قاشق چایخوری
سیر له شده 2 قاشق چایخوری
سس سویا 4 قاشق چایخوری
سرکه 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ دو عدد
آبلیمو به میزان لازم
عسل 1/3 قاشق غذاخوری
دانه کنجد 1 قاشق غذاخوری
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

جهت تهیه برنج شکم پر با مرغ ابتدا برنج را خیس کرده و آبکش کرده و دم کنید.
هویج، پیازچه، سیر، زنجبیل، نمک را با برنج مخلوط کنید.
سپس سس سویا، تخم مرغ و سرکه برنج را به مواد بالا اضافه و کاملا مخلوط نمایید.
مواد به دست آمده را در قالب مناسب ریخته و مانند ویدیو در وسط آن حفره ای ایجاد نمایید.
قالب را درون فر به مدت 35 دقیقه قرار دهید.
سینه مرغ را نگینی خورد کرده در ماهیتابه ای هنراه با مقداری روغن تفت دهید.
نمک، مقداری سیر و زنجبیل را به مرغ اضافه نمایید
در مرحله بعد سس سویا و عسل را همراه با آبلیمو و نشاسته رقیق شده اضافه کنید.
بعد از اینکه مرغ پخت و جا افتاد. برنج را از قالب در آورده و مرغ را درون آن میریزیم.

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده شده که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.