طرز تهیه مرغ سوخاری و تخم مرغ

مرغ سوخاری و تخم مرغ سرخ شده یک غذای بسیار لذیذ است که با نان و برنج میل میشود . البته لذت خوردن این غذا با برنج دانه بلند ایرانی چندان برابر میشود.
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم
سینه مرغ | ۱ عدد |
آرد سفید | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سوخاری | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
آب مرغ | ۲/۳پیمانه |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ سوخاری و تخم مرغ سرخ شده ابتدا سینه مرغ را با نمک و فلفل طعم دار میکنیم.
مرغ طعمدار را در آرد سفید بغلطانید و سپس در تخم مرغ و در مرحله آخر به آرد سوخاری آغشته کنید.
مرغ را در روغن فراوان سرخ نمایید و بعد از سرخ شدن برش دهید و کنار بگذارید.
پیاز را خلالی ریز کنید و در تابه ای مناسب تفت دهید.
اگر آب مرغ در دسترس دارید مقداری آب مرغ به پیاز اضافه کنید.
سپس سس سویا، شکر و سرکه را اضافه نمایید.
در این مرحله پیاز باید کاملا پخته شود و از خامی در بیاید.
وقتی پیاز از خامی گرفته شد مرغ سوخاری را در وسط ماهیتابه قرار میدهیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم میزنیم و دور مرغ میریزیم.
درب ماهیتابه را گذاشته تا تخم مرغ ها کاملا بپزند.
سپس با برنج میل کنید.