مرغ سوخاری و تخم مرغ سرخ شده یک غذای بسیار لذیذ است که با نان و برنج میل میشود. البته لذت خوردن این غذا با برنج دانه بلند ایرانی چندان برابر میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
سینه مرغ | 1 عدد |
آرد سفید | 100 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سوخاری | 100 گرم |
پیاز | 1 عدد |
آب مرغ | 2/3 پیمانه |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1/2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه مرغ سوخاری و تخم مرغ سرخ شده ابتدا سینه مرغ را با نمک و فلفل طعم دار میکنیم.
مرغ طعمدار را در آرد سفید بغلطانید و سپس در تخم مرغ و در مرحله آخر به آرد سوخاری آغشته کنید.
مرغ را در روغن فراوان سرخ نمایید و بعد از سرخ شدن برش دهید و کنار بگذارید.
پیاز را خلالی ریز کنید و در تابه ای مناسب تفت دهید.
اگر آب مرغ در دسترس دارید مقداری آب مرغ به پیاز اضافه کنید.
سپس سس سویا، شکر و سرکه را اضافه نمایید.
در این مرحله پیاز باید کاملا پخته شود و از خامی در بیاید.
وقتی پیاز از خامی گرفته شد مرغ سوخاری را در وسط ماهیتابه قرار میدهیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم میزنیم و دور مرغ میریزیم.
درب ماهیتابه را گذاشته تا تخم مرغ ها کاملا بپزند.
سپس با برنج میل کنید.