طرز تهیه مرغ سوخاری و تخم مرغ

مرغ سوخاری و تخم مرغ سرخ شده یک غذای بسیار لذیذ است که با نان و برنج میل میشود. البته لذت خوردن این غذا با برنج دانه بلند ایرانی چندان برابر میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

برنجبرنج

مواد لازم:

سینه مرغ 1 عدد
آرد سفید 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 100 گرم
پیاز 1 عدد
آب مرغ  2/3 پیمانه
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
شکر 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: 

جهت تهیه مرغ سوخاری و تخم مرغ سرخ شده ابتدا سینه مرغ را با نمک و فلفل طعم دار میکنیم.
مرغ طعمدار را در آرد سفید بغلطانید و سپس در تخم مرغ و در مرحله آخر به آرد سوخاری آغشته کنید.
مرغ را در روغن فراوان سرخ نمایید و بعد از سرخ شدن برش دهید و کنار بگذارید.
پیاز را خلالی ریز کنید و در تابه ای مناسب تفت دهید.
اگر آب مرغ در دسترس دارید مقداری آب مرغ به پیاز اضافه کنید.
سپس سس سویا، شکر و سرکه را اضافه نمایید.
در این مرحله پیاز باید کاملا پخته شود و از خامی در بیاید.
وقتی پیاز از خامی گرفته شد مرغ سوخاری را در وسط ماهیتابه قرار میدهیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم میزنیم و دور مرغ میریزیم.
درب ماهیتابه را گذاشته تا تخم مرغ ها کاملا بپزند.
سپس با برنج میل کنید.

برچسب ها

پیشنهاد ما

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

650,000 تومان

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,500,000 تومان
برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی

4,000,000 تومان
4,250,000 تومان
پکیج صبحانه گیلان کشت 10%

پکیج صبحانه گیلان کشت

447,000 تومان
497,000 تومان

برنج هاشمی معطر 5 کیلویی

600,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی پک 3 عددی 10%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی پک 3 عددی

648,000 تومان
720,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی پک 5 عددی 3%

برنج صدری دودی 10 کیلویی پک 5 عددی

8,250,000 تومان
8,500,000 تومان

برنج صدری دودی 10 کیلویی

1,700,000 تومان

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

850,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی

3,000,000 تومان
3,250,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید