غذاهای دریایی جزء غذاهای پر طرفدار شمال کشور است  .

با ماهی هم همانند مرغ و گوشت میتوان غذاهای متعدد و لذیذی تهیه کرد .

سرخ کردن ماهی راه های مختلفی دارد . ما در اینجا روش سنتی که مردم گیلان برای سرخ کردن انجام میدهند را به شما آموزش میدهیم .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

ماهی ۱عدد
گلپر ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو یا آب نارنج به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه ماهی سرخ کرده :

جهت سرخ کردن ماهی ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن برش میدهیم و میشوییم .

مقداری نمک و فلفل و زرچوبه را با گلپر مخلوط کنید .

ماهی را آغشته به مواد بالا کرده و کنار میگذاریم .

ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید  .

بعد از اینکه روغن داغ شد ماهی های مواد زده را به آرامی درون روغن داغ میگذاریم .

بعد از اینکه یک طرف ماهی سرخ شد . برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود .

در این مرحله میتوانید بعد اینکه همه ی برش ها سرخ شد روغن ماهیتابه را کم کنید و مقداری آبلیمو یا آب نارنج را روی ماهی ها میریزیم .

توجه داشته باشید که حرارت خیلی کم باشد زیرا حرارت زیاد باعث سوختگی آبلیمو یا آب نارنج میشود . بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش کنید .

البته میتوانید آبلیمو یا آب نارنج را هنگام سرو روی ماهی سرخ کرده بریزید .

نکات طلایی طبخ بهتر ماهی سرخ کرده :

در صورت تمایل ماهی را بعد از آغشته کردن به گلپر و نمک و فلفل و زردچوبه در مقداری آبلیمو یا آب نارنج چند ساعت یا حتی شب تا صبح بخوابانید .

سعی کنید ماهی را در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود .