طرز تهیه ماهی سرخ کرده
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
غذاهای دریایی جزء غذاهای پر طرفدار شمال کشور است .
با ماهی هم همانند مرغ و گوشت میتوان غذاهای متعدد و لذیذی تهیه کرد .
سرخ کردن ماهی راه های مختلفی دارد . ما در اینجا روش سنتی که مردم گیلان برای سرخ کردن انجام میدهند را به شما آموزش میدهیم .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
ماهی | ۱عدد |
گلپر | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو یا آب نارنج | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه ماهی سرخ کرده :
جهت سرخ کردن ماهی ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن برش میدهیم و میشوییم .
مقداری نمک و فلفل و زرچوبه را با گلپر مخلوط کنید .
ماهی را آغشته به مواد بالا کرده و کنار میگذاریم .
ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید .
بعد از اینکه روغن داغ شد ماهی های مواد زده را به آرامی درون روغن داغ میگذاریم .
بعد از اینکه یک طرف ماهی سرخ شد . برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود .
در این مرحله میتوانید بعد اینکه همه ی برش ها سرخ شد روغن ماهیتابه را کم کنید و مقداری آبلیمو یا آب نارنج را روی ماهی ها میریزیم .
توجه داشته باشید که حرارت خیلی کم باشد زیرا حرارت زیاد باعث سوختگی آبلیمو یا آب نارنج میشود . بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش کنید .
البته میتوانید آبلیمو یا آب نارنج را هنگام سرو روی ماهی سرخ کرده بریزید .
نکات طلایی طبخ بهتر ماهی سرخ کرده :
در صورت تمایل ماهی را بعد از آغشته کردن به گلپر و نمک و فلفل و زردچوبه در مقداری آبلیمو یا آب نارنج چند ساعت یا حتی شب تا صبح بخوابانید .
سعی کنید ماهی را در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود .