طرز تهیه ماهی سرخ شده با برنج چگونه است؟

طرز تهیه ماهی سرخ شده با برنج : برای درست کردن ماهی روش های گوناگونی وجود دارد که هر کس براساس ذائقه خود می تواند از یکی از شیوه ها استفاده کند. غذاهای دریای بسیار محبوب هستند و با توجه به این که بسیار سالم هستند؛ زیرا در پرورش آن هیچ نوع هورمونی استفاده نمی شود. در این مطلب از وبسایت گیلان کشت شما را طرز تهیه ماهی سرخ شده ساده، رستورانی، با آرد، قزل آلا، ماهی سرخ شده مجلسی، ادویه برای ماهی سرخ شده و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی دونفره و راهنمای خرید برنج برای تهیه ی این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.

غذاهای دریایی جزء غذاهای پر طرفدار شمال کشور است. با ماهی هم همانند مرغ و گوشت میتوان غذاهای متعدد و لذیذی تهیه کرد. سرخ کردن ماهی راه های مختلفی دارد. ما در اینجا روش سنتی که مردم گیلان برای سرخ کردن انجام می دهند را به شما آموزش می دهیم. پیشنهاد می کنیم یک بار هم که شده اقدام به طرز تهیه ماهی زعفرانی سرخ شده را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه سبزی پلو با ماهی دونفره :

ماهی۱عدد
گلپر۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو یا آب نارنجبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه ماهی سرخ شده با برنج :

  1. در طرز پخت ماهی جهت سرخ کردن ماهی ابتدا ماهی (fish) را بعد از تمیز کردن برش میدهیم و میشوییم.
  2. مقداری نمک و فلفل و زرچوبه را با گلپر مخلوط کنید.
  3. ماهی را آغشته به مواد بالا کرده و کنار میگذاریم.
  4.  برای درست کردن ماهی ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. طرز تهیه ماهی سرخ شده با برنج تازه از الان شروع می شود. 
  5. بعد از اینکه روغن داغ شد ماهی های مواد زده را به آرامی درون روغن داغ میگذاریم.
  6. بعد از اینکه یک طرف ماهی سرخ شد. برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
  7. در این مرحله میتوانید بعد اینکه همه ی برش ها سرخ شد روغن ماهیتابه را کم کنید و مقداری آبلیمو یا آب نارنج را روی ماهی ها میریزیم.
  8. توجه داشته باشید که در طرز سرخ كردن ماهي حرارت خیلی کم باشد زیرا حرارت زیاد باعث سوختگی آبلیمو یا آب نارنج میشود . بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
  9. البته میتوانید آبلیمو یا آب نارنج را هنگام سرو روی ماهی سرخ کرده بریزید.

طرز تهیه ماهی سرخ شده رستورانی یا ساده!!

در طرز پخت ماهی سرخ کرده ابتدا باید ماهی را سرخ کنید و آن را تمیز بشویید. سپس آن را در یک ظرف درب دار بگذارید و روی آن پیاز رنده کنید و مقداری آبلمیو به آن اضافه نمایید. ادویه برای ماهی سرخ شده شامل زنجبیل، ادویه کاری و پودر رزماری را به میزان کم اضافه کنید و سپس مواد زیر را به آن اضافه کنید:

  • پودر سیر
  • پودر تخم گشنیز
  • فلفل سیاه
  • نمک
  • زردچوبه

برای طرز تهیه ماهی زعفرانی سرخ شده می توانید سه قاشق چایخوری زعفران دم کرده را روی گوشت ماهی بریزید و درب ظرف تان را ببندید. این نوع از طرز تهیه ماهی سرخ شده با برنج به عنوان ماهی سرخ شده مجلسی شناخته می شود. بعد از گذشت سه ساعت مواد کاملا خورد ماهی می رود و ماهی تغییر رنگ می دهد. سپس ظرف را از یخچال بیرون آورده و در مخلوط نمک، زردچوبه و فلفل بغلتانید و می توانید آن را سرخ کنید. لازم به ذکر است که برای طرز تهیه ماهی ساده در ماهیتابه می توانید از ماهیتابه های تفلون استفاده کنید.

نکات طلایی طبخ بهتر ماهی سرخ کرده :

در صورت تمایل برای سرخ کردن ماهی را بعد از آغشته کردن به گلپر و نمک و فلفل و زردچوبه در مقداری آبلیمو یا آب نارنج چند ساعت یا حتی شب تا صبح بخوابانید. سعی کنید ماهی را در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.

کلام آخر

ماهی از جمله گوشت های سفید بسیار پرفایده است و امروزه بسیار پیشنهاد می شود که آن را جایگزین گوشت قرمز کنند. در این مطلب شما را با طرز تهیه ماهی سرخ شده با برنج، ساده، رستورانی، با آردف قزل آلا، ادویه برای ماهی سرخ شده، طرز تهیه ماهی پلو ساده و ادویه برای ماهی سرخ شده آشنا کردیم. برای خرید برنج درجه یک می توانید به سایت گیلان کشت مراجعه کنید.