طرز تهیه فلافل

فلافل
فلافل

 

مواد لازم جهت تهیه فلافل خانگی:

نخود 2 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه
آرد نخودچی 4 قاشق چایخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار لازم

 

برنجبرنج

طرز تهیه فلافل:

مرحله اول:

جهت تهیه فلافل خانگی نخود را به مدت 6 الی 12 ساعت بخیسانید.

در این مدت چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود برود. همچنین میتوانید به آب آن کمی نمک اضافه

کنید یا نخود ها را بپزید تا زودتر آماده شوند.

 

مرحله دوم:

نخود خیس خورده را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

پیاز خرد شده، سیر، جعفری خرد شده، پودر زیره، تخم گشنیز یا پودر سیاهدانه، آبلیمو، آرد نخود چی، نمک و

فلفل را اضافه کنید و خوب بزنید تا مایه یکدست شود اما خیلی ریز نشود و حالت خمیری داشته باشد.

همچنین میتوانید نخود خیس خورده را 2 بار چرخ کنید و مواد دیگر را به آن اضافه کنید و ورز دهید.

 

مرحله سوم:

حالا موادی که آماده نموده اید، باید قابلیت فرم دهی داشته باشند.

اگر حس میکنید اینطور نیست میتوانید یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه کنید که باعث چسبندگی بیشتر و پفکی تر شدن آن خواهد شد.

با دست از مایه فلافل بردارید و به شکل گرد حالت دهید. دست خود را نمدار کنید تا مواد به دستتان نچسبد.

برای فرم دهی از قالب مخصوص استفاده کنید.

 

مرحله چهارم:

داخل قابلمه روغن فراوان بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه روغن داغ شد فلافلها را داخل روغن

بریزید. (روغن باید زیاد باشد تا آنها در روغن شناور بمانند)،

پس از اینکه سرخ شدند آنها  را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید.

یک روش دیگر برای سرخ کردن فلافلها این است که آن ها را گرد تخت به شکل کتلت درآورید و با روغن کمی

هر بار یک طرف آن را به مدت پنج دقیقه سرخ نمایید.

 

نکات طلایی:

برای بهتر شدن کیفیت، میتوانید مواد را قبل از سرخ کردن به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قراردهید.

فلافل را بهتر است با گوجه فرنگی،خیار، کاهو یا کلم، انواع سس، خیارشور، انواع ترشی به ویژه ترشی بادمجان یا فلفل سرو کنید.

میزان تندی این غذا؛ بسته به ذائقه شماست. میتوان از فلفل یا سس های تند استفاده کرد.

از نشانه های یک فلافل خوشمزه و عالی، ترد بودن آن است برای این کار می توانید از یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده نمایید.

به غیر از نخود میتوان از ماش، سیب زمینی، باقلای زرد، بادمجان و عدس استفاده کرد؛ اما در این شرایط مقدار نخود باید قالب باشد.

 

 

 

برچسب ها

پیشنهاد ما

چوب دارچین 30 گرم

20,000 تومان
برنج هاشمی دودی 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی

1,300,000 تومان
1,350,000 تومان

چای سیاه بهاره ممتاز 1 کیلویی

295,000 تومان
برنج هاشمی معطر 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی معطر 5 کیلویی

575,000 تومان
600,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

675,000 تومان
700,000 تومان

غنچه گل محمدی 15 گرم

25,000 تومان
فندق اشکورات 200 گرمی 10%

فندق اشکورات 200 گرمی

71,500 تومان
79,500 تومان
برنج صدری دودی 5 کیلویی 3%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

825,000 تومان
850,000 تومان
سبوس برنج 280 گرمی 10%

سبوس برنج 280 گرمی

130,500 تومان
145,000 تومان
روغن زیتون فرابکر رودبار 1 لیتری 3%

روغن زیتون فرابکر رودبار 1 لیتری

480,000 تومان
495,000 تومان

نظرات