‌ بادمجان تره یک غذای شمالی بسیار خوش طعم است که در اکثر نقاط استان گیلان تهیه میشود . این غذا با نان و برنج میل میشود .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. 

مواد لازم :

بادمجان  ۴ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد 
پیاز  ۱ عدد 
رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذا خوری 
تخم مرغ ۱ عدد
سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک ، فلفل . زردچوبه به میزان لازم

 طرز تهیه:

جهت تهیه بادمجان تره ابتدا بادمجان را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کرده و نیم ساعت در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود .

پیاز را نگینی ریز خورد کرده و در ماهیتابه از قبل داغ شده بریزید . پیاز را همراه با روغن و زردچوبه سرخ کنید.

بعد از اینکه پیاز ها سرخ شدند ، بادمجان را آبکشیده و درون ماهیتابه بریزید .
مقاری نمک و فلفل میزنیم . توجه داشته باشید که نباید مدام هم بزنید زیرا نباید بادمجان له شود .

گوجه ها را خورد کرده و به بادمجان در حال سرخ اضافه میکنیم . بعد از ۱۰ دقیقه رب گوجه را با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نمایید . در مرحله آخر تخم مرغ ها را روی غذا بشکنید و مقداری سیاه دانه روی غذا بپاسید سپس درب ظرف را به گذاشته و تا پخت کامل تخم مرغ باز نکنید .