بادمجان تره یک غذای شمالی بسیار خوش طعم است که در اکثر نقاط استان گیلان تهیه میشود. این غذا با نان و برنج میل میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
بادمجان | 4 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
سیاه دانه | 1 قاشق غذا خوری |
روغن | به میزان لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه بادمجان تره ابتدا بادمجان را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کرده و نیم ساعت در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود .
پیاز را نگینی ریز خورد کرده و در ماهیتابه از قبل داغ شده بریزید . پیاز را همراه با روغن و زردچوبه سرخ کنید.
بعد از اینکه پیاز ها سرخ شدند ، بادمجان را آبکشیده و درون ماهیتابه بریزید .
مقاری نمک و فلفل میزنیم . توجه داشته باشید که نباید مدام هم بزنید زیرا نباید بادمجان له شود .
گوجه ها را خورد کرده و به بادمجان در حال سرخ اضافه میکنیم . بعد از 10 دقیقه رب گوجه را با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نمایید . در مرحله آخر تخم مرغ ها را روی غذا بشکنید و مقداری سیاه دانه روی غذا بپاسید سپس درب ظرف را به گذاشته و تا پخت کامل تخم مرغ باز نکنید .
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
سلام وقت بخیر. بادمجون تره نه گوجه داره نه رب،،، اینارو بزنید میشه یجور میرزا قاسمی
سیاه دانه یا امثال اینام سلیقه ایه وگرنه اینم نداره