طرز تهیه بادمجان تره

بادمجان تره یک غذای شمالی بسیار خوش طعم است که در اکثر نقاط استان گیلان تهیه میشود . این غذا با نان و برنج میل میشود .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید.
مواد لازم :
بادمجان | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیاه دانه | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
نمک ، فلفل . زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه بادمجان تره ابتدا بادمجان را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کرده و نیم ساعت در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود .
پیاز را نگینی ریز خورد کرده و در ماهیتابه از قبل داغ شده بریزید . پیاز را همراه با روغن و زردچوبه سرخ کنید.
بعد از اینکه پیاز ها سرخ شدند ، بادمجان را آبکشیده و درون ماهیتابه بریزید .
مقاری نمک و فلفل میزنیم . توجه داشته باشید که نباید مدام هم بزنید زیرا نباید بادمجان له شود .
گوجه ها را خورد کرده و به بادمجان در حال سرخ اضافه میکنیم . بعد از ۱۰ دقیقه رب گوجه را با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نمایید . در مرحله آخر تخم مرغ ها را روی غذا بشکنید و مقداری سیاه دانه روی غذا بپاسید سپس درب ظرف را به گذاشته و تا پخت کامل تخم مرغ باز نکنید .
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۲ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
سلام وقت بخیر. بادمجون تره نه گوجه داره نه رب،،، اینارو بزنید میشه یجور میرزا قاسمی
سیاه دانه یا امثال اینام سلیقه ایه وگرنه اینم نداره