طرز تهیه ورقه بادمجان

ورقه بادمجان

 

ورقه بادمجان چیست؟

ورقه بادمجان یک غذای شمالی است. بسیار خوشمزه و در عین سادگی هنگام درست کردن بوی مطبوع و اشتها برانگیزی داشته که حتما خوش تان خواهد آمد. مواد اصلی طبخ آن بادمجان و تخم مرغ است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه ورقه بادمجان:

بادمجان بی دانه  2 عدد
گوجه فرنگی  5 عدد
تخم مرغ  2 عدد
شوید خشک  1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و روغن به مقدار نیاز

طرز تهیه ورقه بادمجان :

جهت تهیه ورقه بادمجان ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه ای برش می زنیم و نمک زده و بمدت ۲ ساعت در آب بماند تا تلخی اش گرفته شود.

سپس بادمجان ها را آبکش میکنیم تا آب آن گرفته شود. در مرحله بعد بادمجان های حلقه شده را درون ماهیتابه میچینیم و همراه با روغن دو طرف آن را سرخ میکنیم.

بعد از اینکه بادمجان ها سرخ شد، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده و درون ماهیتابه سرخ میکنیم.

بعد از اینکه یک طرف گوجه ها سرخ شد آن را برمیگردانیم و بادمجان های سرخ شده را روی گوجه ها میچینیم.

درب ماهیتابه را میگذاریم تا طرف دیگر گوجه هم سرخ شود و هم بپزد.

تخم مرغ ها را در ظرف دیگری با استفاده از چنگال هم میزنیم تا حدی که سفیدی و زردی تخم مرغ مخلوط شوند.

نمک و فلفل و شوید را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.

در مرحله آخر مخلوط تخم مرغ را به گوجه و بادمجان های درون ماهیتابه اضافه میکنیم.

درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه میدهیم تخم مرغ ها بپزند.

غذای شما آماده سرو است. معمولا ورقه بادمجان را با کته محلی و زیتون پرورده و ترشی میل میکنند.

 

نکات طلایی

در صورت تمایل میتوانید گوجه را حذف کنید.

میتوانید کدو خورشتی را جایگزین بادمجان کنید.

شوید جز مواد دلخواه است. البته پیشنهاد میکنیم حذف نکنید چون طعم فوق العاده ای به غذا میدهد.

 

این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.