مرغ طعم دار آسان یک غذای فرنگی لذیذ و بسیار آسان است که به راحتی قابل طبخ است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
ران مرغ | 2 عدد |
زنجبیل تازه رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل خشک شده سبز یا قرمز | 5 عدد |
سرکه برنج | 1/4 پیمانه |
سرکه سفید | 1 پیمانه |
سس سویا | 1/4 پیمانه |
آرد سفید | 1 پیمانه |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه نرغ طعم دار آسان ابتدا ران مرغ را فیله و خورد کنید.
سپس مرغ فیله شده را همرا با مقداری سرکه برنج و سس سویا طعم دار کرده و روی آن را به مدت 30 دقیقه بپوشانید تا استراحت کند.
سپس 1 پیمانه آرد را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و مرغ های طعم دار شده را درون آن بریزید.
تمام مرغ باید آغشته به آرد شود.
مرغ های آغشته به آرد را در روغن فراوان سرخ نمایید و کنار بگذارید.
در ماهیتابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته و سیر له شده و زنجبیل را همراه با فلفل خشک درون روغن بریزید.
مقداری سرکه سفید، سس سویا و شکر را درون ماهیتابه ریخته و با مواد موجود مخلوط میکنیم. در مرحله بعد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با مقدار کمی آب رقیق کرده و به مواد می افزاییم.
اجازه دهید کمی غلیظ شود و در مرحله اخر مرغ های از قبل آماده شده را ریخته و هم میزنیم.
باید مرغ کاملا با مواد مخلوط و طعم دار شود.
سپس در کنار برنج میل نمایید.