طرز تهیه مرغ طعم دار آسان

مرغ طعم دار آسان یک غذای فرنگی لذیذ و بسیار آسان است که به راحتی قابل طبخ است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم :

ران مرغ 2 عدد
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل خشک شده سبز یا قرمز 5 عدد
سرکه برنج 1/4 پیمانه
سرکه سفید 1 پیمانه
سس سویا 1/4 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه نرغ طعم دار آسان ابتدا ران مرغ را فیله و خورد کنید.
سپس مرغ فیله شده را همرا با مقداری سرکه برنج و سس سویا طعم دار کرده و روی آن را به مدت 30 دقیقه بپوشانید تا استراحت کند.
سپس 1 پیمانه آرد را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و مرغ  های طعم دار شده را درون آن بریزید.
تمام مرغ باید آغشته به آرد شود.
مرغ های آغشته به آرد را در روغن فراوان سرخ نمایید و کنار بگذارید.
در ماهیتابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته و سیر له شده و زنجبیل را همراه با فلفل خشک درون روغن بریزید.
مقداری سرکه سفید، سس سویا و شکر را درون ماهیتابه ریخته و با مواد موجود مخلوط میکنیم. در مرحله بعد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با مقدار کمی آب رقیق کرده و به مواد می افزاییم.
اجازه دهید کمی غلیظ شود و در مرحله اخر مرغ های از قبل آماده شده را ریخته و هم میزنیم.
باید مرغ کاملا با مواد مخلوط و طعم دار شود.
سپس در کنار برنج میل نمایید.