بایدها و نبایدهای استفاده از روغن زیتون برای تهیه غذا

روغن زیتون یکی از روغن های خوراکی و گیاهی پر خاصیت است که استفاده از آن برای بدن فواید زیادی دارد. شما می توانید با استفاده از این روغن، بدن خود را از خواص و فواید بی نظیرش بهره مند کنید. اما آیا می دانید بهترین روش استفاده از روغن زیتون چیست؟ یا چگونه می توانید از خواص این روغن بهره مند شوید؟ چگونه می توانید برای خرید روغن زیتون اقدام کنید؟
به طور کلی باید بگوییم تمام کسانی که از این روغن گیاهی استفاده می کنند، از خواص آن بهره مند نمی شوند! شاید کمی تعجب آور باشد اما حقیقت است. دلیل آن هم استفاده غلط از این روغن گیاهی است. به همین منظور برای اینکه با بهترین روش استفاده از روغن میوه زیتون آشنا شوید، می خواهیم در این بخش از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت اطلاعاتی در مورد خرید روغن زیتون در اختیارتان قرار دهیم.

 

روغن زیتون، روغن گیاهی پر خاصیت

در بین روغن های گیاهی که در اطرافتان دارید، روغن زیتون یکی از بهترین انواع روغن های گیاهی است. این روغن به دلیل برخورداری از اسیدهای چرب سالم، آنتی اکسیدان، ویتامین ها، مواد مغذی و مواد معدنی ارزشمند، به سلامت بدن کمک زیادی می کند. به طوری که شما می توانید از آن برای درمان بیماری ها و تقویت اندام های بدنتان استفاده کنید.

خواص این روغن گیاهی تا حدی بالاست که می توان آن را معجزه گر سلامتی دانست. بنابراین اگر تا به امروز از این روغن گیاهی استفاده نمی کردید، دیگر وقتش رسیده که مصرف آن را شروع کنید. قطعا این یک گام بزرگ برای سلامتی بدن شما است. زیرا شما می توانید مصرف چربی های مضر را حذف کنید و مصرف این روغن را جایگزین آن کنید. بنابراین زمان آن رسیده که دیگر در سبد غذایی تان اصلاحات لازم را انجام دهید و مصرف روغن زیتون طبیعی و ارگانیک را جای دهید.

 

روغن زیتون روغن سرخ کردنی نیست!

یکی از موارد بسیار مهمی که در خصوص استفاده از روغن زیتون باید در نظر بگیرید این است که از آن به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده نکنید. زمانی که روغن میوه زیتون به دما و حرارت بالا برسد، از خودش دود تولید می کند. این دودها برای سلامت شما بسیار مضر هستند. علاوه بر آن باید بگوییم زمانی که روغن میوه زیتون بیش از حد داغ شود، تا حد بالایی خواص خودش را از دست می دهد. بنابراین هرگز نباید اجازه دهید این روغن تا حدی داغ شود که دود از آن بلند شود!

 

به طور کلی انواع روغن های گیاهی مانند روغن کنجد برای سرخ کردن مواد غذایی و بیش از حد داغ شدن مناسب نیستند. زیرا این روغن ها خواص خودشان را از دست می دهند. حتما این سوال در ذهن شما نقش بسته است که پس چگونه از این روغن ها استفاده کنیم بسیاری از افراد به مصرف غذاهای سرخ کردنی عادت دارند. زیرا این گونه طعم غذا را بهتر می پسندند. در واقع استفاده از غذاهای سرخ کردنی یکی از بدترین عادات غذایی است. زیرا باعث تجمع چربی در بدن و بروز بسیاری از بیماری ها می شود. اگر توجه کرده باشید حتی روغن های مخصوص سرخ کردنی هم زمانی که بیش از حد داغ می شوند، دود می کنند. این دود برای سلامت عمومی بدن و به خصوص برای سلامت دستگاه گوارش مضر است. پس بهتر است در تغذیه تان اصلاح ایجاد کنید و به سلامت بدنتان فکر کنید.

 

بهترین روش استفاده از روغن زیتون برای پخت و پز

 

 

بهترین روش استفاده از روغن زیتون

حال که متوجه شدید روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب نیست؛ می خواهیم به بهترین روش استفاده از این روغن گیاهی اشاره کنیم.

 

⦁ پخت و پز

یکی از بهترین روش های استفاده از روغن میوه زیتون، پخت و پز است. شما می توانید برای پخت انواع غذاها خصوصا برنج، از این روغن استفاده کنید. با این کار هم عطر و بوی دلپذیری به برنج می دهید و هم از خواص و فواید این روغن گیاهی بهره مند می شوید. علاوه بر آن شما می توانید روغن زیتون را در غذاهایی که به صورت بخارپز آماده می کنید نیز استفاده کنید. حتی پس از آماده شدن غذا می توانید این روغن را روی غذایتان بریزید تا از طعم و مزه دلچسبش لذت ببرید.

 

 

⦁ تهیه سالاد

یکی دیگر از بهترین روش های استفاده از روغن زیتون این است که آن را روی سالادهایتان بریزید و میل کنید. همانطور که می دانید اصلی ترین چاشنی کنار سالاد، سس مایونز است. این سس حاوی چربی های مضر بسیار زیادی برای بدن است. همچنین باعث چاقی و اضافه وزن نیز می شود. اگر می خواهید تغذیه ای سالم داشته باشید، بهتر است مصرف روغن زیتون را برای سالادهایتان شروع کنید. شما می توانید این روغن را روی سالاد شیرازی، سالاد کاهو، سالاد کلم و… بریزید تا از خواص آن بهره مند شوید.

 

 

⦁ برای تهیه سالاد الویه

یکی از غذاهای محبوب ما ایرانی ها سالاد الویه است. در سالاد الویه مقدار زیادی سس مایونز استفاده می شود. به همین دلیل باید بگوییم این غذا کالری بسیار بالایی دارد. البته به غیر از کالری بالا به دلیل مقدار سس زیادی که در آن است، ضرر زیادی نیز برای بدن دارد. شما می توانید روغن زیتون، نمک، فلفل، آبلیمو و کمی نعناع خشک را چاشنی سالاد الویه هایتان کنید. با این کار هم از خواص این روغن گیاهی بهره مند می شوید و هم تغذیه ای سالم خواهید داشت.

 

 

⦁ تهیه املت

املت یکی از ساده ترین غذاهایی است که ما زمانی که وقت زیادی برای آشپزی نداریم، آن را درست می کنیم. علاوه بر آن به عنوان یک صبحانه یا یک عصرانه خوشمزه این غذا را تهیه می کنیم. شما می توانید املت را با استفاده از روغن زیتون تهیه کنید. این روغن را در ماهیتابه بریزید و قبل از اینکه داغ شود، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. سپس سایر افزودنی های دلخواهتان را به تخم مرغ ها اضافه کنید و املت محبوبتان را برای سرو آماده کنید.

 

 

در چه مواقعی نمی توان از روغن زیتون استفاده کرد؟

در بخش قبلی به موارد استفاده از روغن زیتون اشاره کردیم. همانطور که متوجه شدید برای پخت و پز و تهیه سالادهای مختلف می توانید از این روغن استفاده کنید. اما در بعضی از موارد استفاده از این روغن طعم خوراکی ها را دلچسب نمی کند. آیا می دانید چه زمانی؟ تنها موردی که نمی توان برای تهیه آن از روغن زیتون استفاده کرد، برای پخت شیرینی جات و کیک و بیسکویت است. با توجه به طعم و عطر گیاهی که این روغن دارد، برای تهیه کیک و انواع شیرینی ها نمی توان از آن استفاده کرد. زیرا طعم و مزه شیرینی جات را تغییر می دهد. اما در باقی موارد می توانید این روغن را برای تهیه غذاها و خوراکی هایتان استفاده کنید تا از خواص آن بهره مند شوید.

 

 

سخن پایانی

روغن زیتون یک روغن گیاهی و طبیعی است که شما می توانید آن را برای پخت غذاهای مختلف استفاده کنید. روغن زیتون برای بدن خواص بسیار زیادی دارد. اما در صورتی که به صورت طبیعی و ارگانیک تهیه شود. برای خرید روغن زیتون شما می توانید روغن زیتون طبیعی و ارگانیک را از فروشگاه آنلاین گیلان کشت خریداری کنید. زیرا تمامی محصولات گیلان کشت کاملا طبیعی و ارگانیک تهیه می شوند.
در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که این روغن گیاهی با داغ شدن بیش از حد خواص خودش را از دست می دهد. حتی مصرف آن می تواند برای سلامتی خطراتی را به وجود بیاورد. پس به این موضوع توجه داشته باشید و حتما با روش های مناسب از این روغن گیاهی استفاده کنید.

پیشنهاد ما

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی 4%

چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی

37,500 تومان
38,900 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 3%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

45,000 تومان
46,400 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

53,500 تومان
55,000 تومان
برنج هاشمی دودی 10 کیلویی 3%

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی

1,400,000 تومان
1,450,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

600,000 تومان
650,000 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,950,000 تومان
1,980,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 10 کیلویی

2,200,000 تومان
2,230,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 3%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

68,500 تومان
70,800 تومان
سبوس برنج 280 گرمی 3%

سبوس برنج 280 گرمی

85,600 تومان
88,300 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید