طرز تهیه دیبیجا

دیبیجا

 

خوراک دیبیجا یا دیبیجه یک غذای دریایی بسیار لذیذ گیلانی است. این غذا با ترشی و انار ترش میل  میشود و طعم بسیار عالی دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم:

اشپل ماهی 1 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
آبغوره یا آب انار نصف استکان
تخم مرغ 2 عدد
کره یا روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

جهت تهیه خوراک دیبیجا ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و در مقداری روغن و زردچوبه سرخ میکنیم.

رنگ پیاز ها باید طلایی شود.

در ظرفی جداگانه مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم.

پوست نازک اشپل را با کمک چنگال یا چاقو باز کرده و درون ماهیتابه قرار میدهیم تا تفت داده شود.

توجه کنید که اشپل گلوله نشود و مدام هم میزنیم.

بعد از اینکه رنگ اشپل کمی تغییر کرد پیاز سرخ کرده را اضافه و کاملا مخلوط مینماییم.

نمک و فلفل و مابقی  زردچوبه را به همراه آبغوره یا آب انار به مواد داخل ماهیتابه اضافه و هم میزنیم.

بعد از اینکه اشپل کاملا پخت تخم مرغ را درآن میشکنیم و مدام هم میزنیم.

در این غذا نباید تخم مرغ ها دیده شوند پس کاملا مخلوط می کنیم.

زمانی که تخم مرغ ها پختند غذای شما آماده سرو است.

 

نکات طلایی پخت بهتر خوراک اشپل:

بجای پیاز میتوان از برگ سیر تازه استفاده نمود.

در این غذا آبلیموی تازه طعم بسیار خوبی دارد.

سعی کنید از اشپل ماهی سفید و یا ماهی کپور استفاده نمایید زیرا طعم این دو ماهی عالی و بینظیر است.

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.