دیبیجا
خوراک دیبیجا یا دیبیجه یک غذای دریایی بسیار لذیذ گیلانی است . این غذا با ترشی و انار ترش میل میشود و طعم بسیار عالی دارد.
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم :
اشپل ماهی | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد متوسط |
آبغوره یا آب انار | نصف استکان |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره یا روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه خوراک دیبیجا ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و در مقداری روغن و زردچوبه سرخ میکنیم .
رنگ پیاز ها باید طلایی شود .
در ظرفی جداگانه مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم .
پوست نازک اشپل را با کمک چنگال یا چاقو باز کرده و درون ماهیتابه قرار میدهیم تا تفت داده شود.
توجه کنید که اشپل گلوله نشود و مدام هم میزنیم .
بعد از اینکه رنگ اشپل کمی تغییر کرد پیاز سرخ کرده را اضافه و کاملا مخلوط مینماییم .
نمک و فلفل و مابقی زردچوبه را به همراه آبغوره یا آب انار به مواد داخل ماهیتابه اضافه و هم میزنیم .
بعد از اینکه اشپل کاملا پخت تخم مرغ را درآن میشکنیم و مدام هم میزنیم .
در این غذا نباید تخم مرغ ها دیده شوند پس کاملا مخلوط میکی=میک .
زمانی که تخم مرغ ها پختند غذای شما آماده سرو است .
نکات طلایی پخت بهتر خوراک اشپل :
بجای پیاز میتوان از برگ سیر تازه استفاده نمود .
در این غذا آبلیموی تازه طعم بسیار خوبی دارد .
سعی کنید از اشپل ماهی سفید و یا ماهی کپور استفاده نمایید زیرا طعم این دو ماهی عالی و بینظیر است .
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره