دیبیجا

خوراک دیبیجا یا دیبیجه یک غذای دریایی بسیار لذیذ گیلانی است . این غذا با ترشی و انار ترش میل  میشود و طعم بسیار عالی دارد.

 پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

اشپل ماهی۱ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
آبغوره یا آب انار نصف استکان
تخم مرغ۲ عدد
کره یا روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خوراک دیبیجا ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و در مقداری روغن و زردچوبه سرخ میکنیم .

رنگ پیاز ها باید طلایی شود .

در ظرفی جداگانه مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم .

پوست نازک اشپل را با کمک چنگال یا چاقو باز کرده و درون ماهیتابه قرار میدهیم تا تفت داده شود.

توجه کنید که اشپل گلوله نشود و مدام هم میزنیم .

بعد از اینکه رنگ اشپل کمی تغییر کرد پیاز سرخ کرده را اضافه و کاملا مخلوط مینماییم .

نمک و فلفل و مابقی  زردچوبه را به همراه آبغوره یا آب انار به مواد داخل ماهیتابه اضافه و هم میزنیم .

بعد از اینکه اشپل کاملا پخت تخم مرغ را درآن میشکنیم و مدام هم میزنیم .

در این غذا نباید تخم مرغ ها دیده شوند پس کاملا مخلوط میکی=میک .

زمانی که تخم مرغ ها پختند غذای شما آماده سرو است .

نکات طلایی پخت بهتر خوراک اشپل :

بجای پیاز میتوان از برگ سیر تازه استفاده نمود .

در این غذا آبلیموی تازه طعم بسیار خوبی دارد .

سعی کنید از اشپل ماهی سفید و یا ماهی کپور استفاده نمایید زیرا طعم این دو ماهی عالی و بینظیر است .