طرز تهیه دمی گوجه

 

دمی گوجه فرنگی یک غذای ایرانی است که در تمام کشور طبخ میشود و معمولا در کنار سالاد شیرازی میل میشود. این غذا در فصل تابستان بخاطر وجود گوجه ی تازه طرفداران بسیاری دارد. گوجه فرنگی خواص زیادی از جمله تقویت استخوان، تقویت حافظه، کاهش وزن، سلامت دندان و … را دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه
گوجه 5 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
سیب زمینی 1 عدد متوسط
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

جهت تهیه دمی گوجه فرنگی ابتدا برنج را 2 الی 3 ساعت قبل از پخت خیس میکنیم .

پیاز را بعد از پوست کندن خلالی ریز کرده و در مقداری روغن و زردچوبه تفت میدهیم .

بعد از این که پیاز تفت داده شد و رنگ آن تغییر کرد رب گوجه را اضافه و مجدد تفت میدهیم .

سپس در این مرحله گوجه ها را پوست کنده و خیلی ریز خورد و یا رنده میکنیم .

گوجه را به مواد پیاز و رب اضافه و مخلوط مینماییم .

در این مرحله نمک و فلفل و مقداری کرده میریزیم .

سیب زمینی را که از قبل نگینی خورد و در روغن سرخ کردیم را با مواد بالا مخلوط میکنیم.

بهتر است برنج این غذا به صورت کته تهیه شود . برنج خیس خورده را روی حرارت قرار میدهیم زمانی که برنج به نقطه جوش رسید مواد گوجه را درون قابلمه ریخته و روی درب قابلمه دم کنی قرار داده و برنج را دم میکنیم .

 

نکات طلایی پخت بهتر دمی گوجه:

تا حد امکان از گوجه تازه استفاده کنید.

در صورت تمایل میتوانید برنج را به رو