مرغ طعم دار با عسل یک غذای لذیذ و خوشمزه است . این غذای لذیذ گزینه مناسبی برای افرادی است که گوشت قرمز دوست ندارند .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

مرغ ۸ تکه
پودر پیاز ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره ۲ قاشق غذاخوری
پونه کوهی ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۳ پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۳ پیمانه
نمک و فلفل۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

جهت تهیه مرغ طعم دار با عسل ابتدا پودر پیاز ، نمک و فلفل ، پودر سیر ، پودر پاپریکا ، پودر زیره و پونه کوهی را باهم مخلوط نمایید .

مواد بالا را به آرد سفید اضافه و کاملا مخلوط کنید .

مرغ های از قبل شسته شده را درون مواد پودری کرده و تمامی مرغ را به مواد آغشته نمایید .

سپس در مرحله ی  بعد ۱ قاشق غذاخوری کره را با ۳ لیوان شیر مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید .

روی ظرف را پوشانده و حدود ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند .

بعد از اینکه مرغ استراحت کرد و طعمدار شد آنها را از مواد خارج کرده و کنار بگذارید .

در مرحله ی بعد مرغ ها را به آرد سفید آغشته و مجدد درون مواد طعم داری که مرغ را از آن خارج کردید بگذارید و در مرحله بعد تر مجدد درون آرد و مواد بالا قرار دهید .

سپس مرغ های طعم دار آغشته به آرد را درون روغن داغ سرخ نمایید .

در نهایت مرغ ها را با عسل میل نمایید .

این غذا با نان و برنج قابل مصرف است .