طرز تهیه مرغ طعم دار با عسل
امتیاز دهی کاربران
( رای)
مرغ طعم دار با عسل یک غذای لذیذ و خوشمزه است . این غذای لذیذ گزینه مناسبی برای افرادی است که گوشت قرمز دوست ندارند .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
مرغ | ۸ تکه |
پودر پیاز | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر زیره | ۲ قاشق غذاخوری |
پونه کوهی | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۳ پیمانه |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۳ پیمانه |
نمک و فلفل | ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ طعم دار با عسل ابتدا پودر پیاز ، نمک و فلفل ، پودر سیر ، پودر پاپریکا ، پودر زیره و پونه کوهی را باهم مخلوط نمایید .
مواد بالا را به آرد سفید اضافه و کاملا مخلوط کنید .
مرغ های از قبل شسته شده را درون مواد پودری کرده و تمامی مرغ را به مواد آغشته نمایید .
سپس در مرحله ی بعد ۱ قاشق غذاخوری کره را با ۳ لیوان شیر مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید .
روی ظرف را پوشانده و حدود ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند .
بعد از اینکه مرغ استراحت کرد و طعمدار شد آنها را از مواد خارج کرده و کنار بگذارید .
در مرحله ی بعد مرغ ها را به آرد سفید آغشته و مجدد درون مواد طعم داری که مرغ را از آن خارج کردید بگذارید و در مرحله بعد تر مجدد درون آرد و مواد بالا قرار دهید .
سپس مرغ های طعم دار آغشته به آرد را درون روغن داغ سرخ نمایید .
در نهایت مرغ ها را با عسل میل نمایید .
این غذا با نان و برنج قابل مصرف است .