طرز تهیه مرغ طعم دار با عسل

 

مرغ طعم دار با عسل یک غذای لذیذ و خوشمزه است. این غذای لذیذ گزینه مناسبی برای افرادی است که گوشت قرمز دوست ندارند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم :

مرغ  8 تکه
پودر پیاز  2 قاشق غذاخوری
پودر سیر  2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره 2 قاشق غذاخوری
پونه کوهی  2 قاشق غذاخوری
آرد سفید  3 پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
شیر  3 پیمانه
نمک و فلفل 2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

جهت تهیه مرغ طعم دار بعد از خرید عسل طبیعی، ابتدا پودر پیاز ، نمک و فلفل ، پودر سیر ، پودر پاپریکا ، پودر زیره و پونه کوهی را باهم مخلوط نمایید .

مواد بالا را به آرد سفید اضافه و کاملا مخلوط کنید .

مرغ های از قبل شسته شده را درون مواد پودری کرده و تمامی مرغ را به مواد آغشته نمایید .

سپس در مرحله ی  بعد 1 قاشق غذاخوری کره را با 3 لیوان شیر مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید .

روی ظرف را پوشانده و حدود 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند .

بعد از اینکه مرغ استراحت کرد و طعمدار شد آنها را از مواد خارج کرده و کنار بگذارید .

در مرحله ی بعد مرغ ها را به آرد سفید آغشته و مجدد درون مواد طعم داری که مرغ را از آن خارج کردید بگذارید و در مرحله بعد تر مجدد درون آرد و مواد بالا قرار دهید .

سپس مرغ های طعم دار آغشته به آرد را درون روغن داغ سرخ نمایید .

در نهایت مرغ ها را با عسل میل نمایید .

این غذا با نان و برنج قابل مصرف است .