مرغ سوخاری با سس مخصوص یک غذای ایرانی ، فرنگی پر طرفدار است که طعم بسیار عالی دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

سینه مرغ ۴ عدد
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودا به مقدار لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید۱ پیمانه
کالباس ۴۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم جهت سس :

کره۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
آرد سفید
 ۳ قاشق غذاخوری
شیر۲ پیمانه
خردل۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه مرغ سوخاری با سس مخصوص ابتدا سینه مرغ را با نمک ، فلفل و پودر پیاز و پودر سیر طعم دار کنید .

مرغ های طعم دار را با کمک بیفکوب پهن کنید .

در مرحله بعد روی مرغ یک لایه پنیر گودا و یک لایه ژامبون و در آخر یک لایه پنیر قرار دهید .

مرغ را رول کرده و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید .

سپس مرغ های رول شده را به ترتیب در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته کنید .

و در مرحله آخر مرغ ها را در روغن فراوان سرخ کنید .

جهت تهیه سس مخصوص ابتدا کره را درون ماهیتابه ریخته تا ذوب شود سپس سیر له شده و آرد سفید را اضافه نمایید و تفت دهید تا آرد از خامی در بیاید .

شیر را نیز افزوده و سپس خردل و نمک و فلفل و پنیر پارمزان را نیز اضافه نمایید.

سس را تا زمانی که غلیظ شود تفت دهید .

مرغ سوخاری را همراه با سس مخصوص میل نمایید .