مرغ سوخاری با سس مخصوص یک غذای ایرانی، فرنگی پر طرفدار است که طعم بسیار عالی دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
سینه مرغ | 4 عدد |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر گودا | به مقدار لازم |
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد سفید | 1 پیمانه |
کالباس | 400 گرم |
آرد سوخاری | 1 پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مواد لازم جهت سس :
کره | 3 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری |
شیر | 2 پیمانه |
خردل | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | 1 پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ سوخاری با سس مخصوص ابتدا سینه مرغ را با نمک ، فلفل و پودر پیاز و پودر سیر طعم دار کنید.
مرغ های طعم دار را با کمک بیفکوب پهن کنید.
در مرحله بعد روی مرغ یک لایه پنیر گودا و یک لایه ژامبون و در آخر یک لایه پنیر قرار دهید.
مرغ را رول کرده و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس مرغ های رول شده را به ترتیب در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته کنید.
و در مرحله آخر مرغ ها را در روغن فراوان سرخ کنید.
جهت تهیه سس مخصوص ابتدا کره را درون ماهیتابه ریخته تا ذوب شود سپس سیر له شده و آرد سفید را اضافه نمایید و تفت دهید تا آرد از خامی در بیاید.
شیر را نیز افزوده و سپس خردل و نمک و فلفل و پنیر پارمزان را نیز اضافه نمایید.
سس را تا زمانی که غلیظ شود تفت دهید.
مرغ سوخاری را همراه با سس مخصوص میل نمایید.
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره