مرغ سوخاری با سس مخصوص
امتیاز دهی کاربران
( رای)
مرغ سوخاری با سس مخصوص یک غذای ایرانی ، فرنگی پر طرفدار است که طعم بسیار عالی دارد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
سینه مرغ | ۴ عدد |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر گودا | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
کالباس | ۴۰۰ گرم |
آرد سوخاری | ۱ پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مواد لازم جهت سس :
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
آرد سفید |
۳ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ پیمانه |
خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | ۱ پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ سوخاری با سس مخصوص ابتدا سینه مرغ را با نمک ، فلفل و پودر پیاز و پودر سیر طعم دار کنید .
مرغ های طعم دار را با کمک بیفکوب پهن کنید .
در مرحله بعد روی مرغ یک لایه پنیر گودا و یک لایه ژامبون و در آخر یک لایه پنیر قرار دهید .
مرغ را رول کرده و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید .
سپس مرغ های رول شده را به ترتیب در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته کنید .
و در مرحله آخر مرغ ها را در روغن فراوان سرخ کنید .
جهت تهیه سس مخصوص ابتدا کره را درون ماهیتابه ریخته تا ذوب شود سپس سیر له شده و آرد سفید را اضافه نمایید و تفت دهید تا آرد از خامی در بیاید .
شیر را نیز افزوده و سپس خردل و نمک و فلفل و پنیر پارمزان را نیز اضافه نمایید.
سس را تا زمانی که غلیظ شود تفت دهید .
مرغ سوخاری را همراه با سس مخصوص میل نمایید .