لوبیا سبز یا لوبیا استانبولی یکی از محصولات کشاورزی گیلانی است که در فصل بهار کاشت و برداشت میشود. لوبیا استانبولی بسیار مفید ، کم کالری و بدون هیچگونه چربی میباشد. از این محصول لذیذ غذا های متفاوتی میتوان تهیه کرد. ۱۰۰ گرم لوبیا سبز ۳۱ کالری دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

لوبیا سبز ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
آبلیمو ۲ قاشق
تخم مرغ۴ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه کوکو لوبیا سبز ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و در روغن سرخ کنید .

سیب زمینی ها را نگینی خورد کرده و در ظرف جداگانه ای سرخ نمایید .

سپس لوبیا استانبولی را خورد کرده و پس از شستن اجازه دهید خشک شود .

لوبیا را با پیاز مخلوط نمایید .

پیاز و لوبیا و آبلیمو را تا زمانی که رنگ لوبیا ها تغییر کنید تفت دهید .

بعد از اینکه لوبیا ها تفت داده شدند سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید .

در مرحله آخر مواد کوکو لوبیا را درون ماهیتابه پهن کنید و تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی مواد بریزید سپس درب ماهیتابه را به مدت ۱۰ دقیقه باز نکنید تا تخم مرغ ها بپزند .

کوکو را مانند سایر کوکو ها سرخ کرده و میل نمایید .

نکات طلایی طبخ بهتر کوکو لوبیا سبز :

در صورت تمایل مقداری رب گوجه فرنگی با مواد مخلوط نمایید . این کار طعم بسیار مطلوبی به کوکو ی شما میدهد .

مقداری جعفری خورد شده عطر بی نظیری به کوکو لوبیا میدهد .

 اگر طرفدار غذا با لوبیا هستید میتوانید در فصل بهار لوبیا سبز را خریداری کنید و بعد از خورد کردن در فریزر نگهداری نمایید. حتی میتوانید لوبیاها را با مقداری آب بپزید و بعد فریز کنید . با این کار شما در طول سال میتوانید از لوبیا استانبولی در تهیه انواع غذاها استفاده نمایید .