لوبیا سبز یا لوبیا استانبولی یکی از محصولات کشاورزی گیلانی است که در فصل بهار کاشت و برداشت میشود. لوبیا استانبولی بسیار مفید ، کم کالری و بدون هیچگونه چربی میباشد. از این محصول لذیذ غذا های متفاوتی میتوان تهیه کرد. 100 گرم لوبیا سبز 31 کالری دارد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم :
لوبیا سبز | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
آبلیمو | 2 قاشق |
تخم مرغ | 4 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه کوکو لوبیا سبز ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و در روغن سرخ کنید .
سیب زمینی ها را نگینی خورد کرده و در ظرف جداگانه ای سرخ نمایید .
سپس لوبیا استانبولی را خورد کرده و پس از شستن اجازه دهید خشک شود .
لوبیا را با پیاز مخلوط نمایید .
پیاز و لوبیا و آبلیمو را تا زمانی که رنگ لوبیا ها تغییر کنید تفت دهید .
بعد از اینکه لوبیا ها تفت داده شدند سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید .
در مرحله آخر مواد کوکو لوبیا را درون ماهیتابه پهن کنید و تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی مواد بریزید سپس درب ماهیتابه را به مدت 10 دقیقه باز نکنید تا تخم مرغ ها بپزند .
کوکو را مانند سایر کوکو ها سرخ کرده و میل نمایید .
نکات طلایی طبخ بهتر کوکو لوبیا سبز :
در صورت تمایل مقداری رب گوجه فرنگی با مواد مخلوط نمایید . این کار طعم بسیار مطلوبی به کوکو ی شما میدهد .
مقداری جعفری خورد شده عطر بی نظیری به کوکو لوبیا میدهد .
اگر طرفدار غذا با لوبیا هستید میتوانید در فصل بهار لوبیا سبز را خریداری کنید و بعد از خورد کردن در فریزر نگهداری نمایید. حتی میتوانید لوبیاها را با مقداری آب بپزید و بعد فریز کنید . با این کار شما در طول سال میتوانید از لوبیا استانبولی در تهیه انواع غذاها استفاده نمایید .