لوبیا سبز یا لوبیا استانبولی یکی از محصولات کشاورزی گیلانی است که در فصل بهار کاشت و برداشت میشود. لوبیا استانبولی بسیار مفید، کم کالری و بدون هیچگونه چربی میباشد. از این محصول لذیذ غذا های متفاوتی میتوان تهیه کرد. 100 گرم لوبیا سبز 31 کالری دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
لوبیا سبز | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
آبلیمو | 2 قاشق |
تخم مرغ | 4 عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
به میزان لازم
طرز تهیه:
جهت تهیه کوکو لوبیا سبز ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و در روغن سرخ کنید.
سیب زمینی ها را نگینی خورد کرده و در ظرف جداگانه ای سرخ نمایید.
سپس لوبیا استانبولی را خورد کرده و پس از شستن اجازه دهید خشک شود.
لوبیا را با پیاز مخلوط نمایید.
پیاز و لوبیا و آبلیمو را تا زمانی که رنگ لوبیا ها تغییر کنید تفت دهید.
بعد از اینکه لوبیا ها تفت داده شدند سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید.
در مرحله آخر مواد کوکو لوبیا را درون ماهیتابه پهن کنید و تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی مواد بریزید سپس درب ماهیتابه را به مدت 10 دقیقه باز نکنید تا تخم مرغ ها بپزند.
کوکو را مانند سایر کوکو ها سرخ کرده و میل نمایید.
نکات طلایی طبخ بهتر کوکو لوبیا سبز:
در صورت تمایل مقداری رب گوجه فرنگی با مواد مخلوط نمایید . این کار طعم بسیار مطلوبی به کوکو ی شما میدهد.
مقداری جعفری خورد شده عطر بی نظیری به کوکو لوبیا میدهد.
اگر طرفدار غذا با لوبیا هستید میتوانید در فصل بهار لوبیا سبز را خریداری کنید و بعد از خورد کردن در فریزر نگهداری نمایید. حتی میتوانید لوبیاها را با مقداری آب بپزید و بعد فریز کنید.
با این کار شما در طول سال میتوانید از لوبیا استانبولی در تهیه انواع غذاها استفاده نمایید.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.