مرغ چینی سرخ شده یک غذای فرنگی خوشمزه است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج | 400 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
سینه مرغ | 1 عدد |
فلفل دلمه رنگی | 50 گرم |
نخود فرنگی | 50 گرم |
سس سویا | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرغ چینی سرخ شده:
جهت تهیه مرغ چینی سرخ شده ابتدا سینه مرغ را خورد کرده و با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید.
فلفل دلمه ای ها را ریز خورد کرده و با نخود فرنگی مخلوط کنید. برنج را از قبل خیس کرده و به روش آبکش تهیه نمایید.
در ماهیتابه ای مناسب تخم مرغ ها را به شیوه نیمرو تهیه کنید و کنار بگذارید.
در ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید.
برنجی که از قبل به روش آبکش تهیه کردید و دم کشیده است را به مرغ اضافه کنید.
سپس بعد از 5 دقیقه مخلوط سبزیجات و سس سویا را مخلوط کنید.
در مرحله آخر تخم مرغ نیمرو شده را کاملا با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نمایید یکدست شوند.
غذای ما بعد از 10 الی 15 دقیقه آماده است.