طرز تهیه مرغ چینی سرخ شده

 

برنجبرنج

مرغ چینی سرخ شده یک غذای فرنگی خوشمزه است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم:

برنج 400 گرم
تخم مرغ 4 عدد
سینه مرغ 1 عدد
فلفل دلمه رنگی 50 گرم
نخود فرنگی 50 گرم
سس سویا به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 طرز تهیه مرغ چینی سرخ شده:

جهت تهیه مرغ چینی سرخ شده ابتدا سینه مرغ را خورد کرده و با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید.

فلفل دلمه ای ها را ریز خورد کرده و با نخود فرنگی مخلوط کنید. برنج را از قبل خیس کرده و به روش آبکش تهیه نمایید.

در ماهیتابه ای مناسب تخم مرغ ها را به شیوه نیمرو تهیه کنید و کنار بگذارید.

در ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید.

برنجی که از قبل به روش آبکش تهیه کردید و دم کشیده است را به مرغ اضافه کنید.

سپس بعد از 5 دقیقه مخلوط سبزیجات و سس سویا را مخلوط کنید.

در مرحله آخر تخم مرغ نیمرو شده را کاملا با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نمایید یکدست شوند.

غذای ما بعد از 10 الی 15 دقیقه آماده است.

برچسب ها

پیشنهاد ما

برنج هاشمی دودی 1.5 کیلویی 3%

برنج هاشمی دودی 1.5 کیلویی

196,500 تومان
202,500 تومان
برنج هاشمی معطر 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی معطر 10 کیلویی

1,250,000 تومان
1,300,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی 11%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی

89,000 تومان
99,500 تومان
برنج صدری معطر 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری معطر 1.5 کیلویی

240,000 تومان
246,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی 3%

برنج صدری دودی 10 کیلویی

1,750,000 تومان
1,800,000 تومان
فندق اشکورات 200 گرمی 4%

فندق اشکورات 200 گرمی

84,500 تومان
88,300 تومان
برنج هاشمی معطر 1.5 کیلویی 2%

برنج هاشمی معطر 1.5 کیلویی

196,000 تومان
201,000 تومان

غنچه گل محمدی 15 گرم

25,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 12%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

119,000 تومان
135,000 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی 3%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,550,000 تومان
1,600,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید