طرز تهیه مرغ چینی سرخ شده

مرغ چینی سرخ شده یک غذای فرنگی خوشمزه است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم:

برنج 400 گرم
تخم مرغ 4 عدد
سینه مرغ 1 عدد
فلفل دلمه رنگی 50 گرم
نخود فرنگی 50 گرم
سس سویا به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 طرز تهیه مرغ چینی سرخ شده:

جهت تهیه مرغ چینی سرخ شده ابتدا سینه مرغ را خورد کرده و با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید . فلفل دلمه ای ها را ریز خورد کرده و با نخود فرنگی مخلوط کنید. برنج را از قبل خیس کرده و به روش آبکش تهیه نمایید.
در ماهیتابه ای مناسب تخم مرغ ها را به شیوه نیمرو تهیه کنید و کنار بگذارید .
در ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. برنجی که از قبل به روش آبکش تهیه کردید و دم کشیده است را به مرغ اضافه کنید . سپس بعد از 5 دقیقه مخلوط سبزیجات و سس سویا را مخلوط کنید .
در مرحله آخر تخم مرغ نیمرو شده را کاملا با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نمایید یکدست شوند.
غذای ما بعد از 10 الی 15 دقیقه آماده است.

پیشنهاد ما

سبوس برنج 280 گرمی 3%

سبوس برنج 280 گرمی

85,600 تومان
88,300 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی

53,000 تومان
54,800 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی 7%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

70,000 تومان
75,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

600,000 تومان
650,000 تومان
برنج هاشمی دودی 10 کیلویی 3%

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی

1,400,000 تومان
1,450,000 تومان
برنج هاشمی عطری 1.5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 1.5 کیلویی

202,000 تومان
209,500 تومان
برنج صدری دودی 1.5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 1.5 کیلویی

340,000 تومان
344,000 تومان
برنج هاشمی دودی 1.5 کیلویی 4%

برنج هاشمی دودی 1.5 کیلویی

202,000 تومان
209,500 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

53,500 تومان
55,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید