طرز تهیه مرغ چینی سرخ شده

مرغ چینی سرخ شده یک غذای فرنگی خوشمزه است . پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
برنج | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
فلفل دلمه رنگی | ۵۰ گرم |
نخود فرنگی | ۵۰ گرم |
سس سویا | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرغ چینی سرخ شده :
جهت تهیه مرغ چینی سرخ شده ابتدا سینه مرغ را خورد کرده و با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید . فلفل دلمه ای ها را ریز خورد کرده و با نخود فرنگی مخلوط کنید. برنج را از قبل خیس کرده و به روش آبکش تهیه نمایید.
در ماهیتابه ای مناسب تخم مرغ ها را به شیوه نیمرو تهیه کنید و کنار بگذارید .
در ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. برنجی که از قبل به روش آبکش تهیه کردید و دم کشیده است را به مرغ اضافه کنید . سپس بعد از ۵ دقیقه مخلوط سبزیجات و سس سویا را مخلوط کنید .
در مرحله آخر تخم مرغ نیمرو شده را کاملا با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نمایید یکدست شوند.
غذای ما بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آماده است.