مرغ چینی سرخ شده یک غذای فرنگی خوشمزه است . پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

برنج   ۴۰۰ گرم
تخم مرغ  ۴ عدد
سینه مرغ  ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی  ۵۰ گرم
نخود فرنگی ۵۰ گرم
سس سویا  به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل  به مقدار لازم

 
 طرز تهیه مرغ چینی سرخ شده :

جهت تهیه مرغ چینی سرخ شده ابتدا سینه مرغ را خورد کرده و با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید . فلفل دلمه ای ها را ریز خورد کرده و با نخود فرنگی مخلوط کنید. برنج را از قبل خیس کرده و به روش آبکش تهیه نمایید.
در ماهیتابه ای مناسب تخم مرغ ها را به شیوه نیمرو تهیه کنید و کنار بگذارید .
در ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. برنجی که از قبل به روش آبکش تهیه کردید و دم کشیده است را به مرغ اضافه کنید . سپس بعد از ۵ دقیقه مخلوط سبزیجات و سس سویا را مخلوط کنید .
در مرحله آخر تخم مرغ نیمرو شده را کاملا با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نمایید یکدست شوند.
غذای ما بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آماده است.