مرغ ژیروس با مخلفات یک غذای فرنگی خوش طعم است که با برنج میل میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
مرغ | 1 عدد |
ماست | 4 پیمانه |
روغن زیتون | 3/4 پیمانه |
آبلیمو | 2/4 لیوان |
سیر رنده شده | 4 قاشق غذاخوری |
سبزی معطر | 1 قاشق غذاخوری |
شوید تر خورد شده | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
خیار | 1 عدد |
زیره | 1 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه این غذا ابتدا 2 پیمانه ماست را همراه با روغن زیتون، مقداری ابلیمو،. نمک و فلفل، 2 قاشق سیر رنده شده، 1 قاشق سبزی معطر خورد شده، 1 قاشق پودر زیره و 1 قاشق پودر دارچین مخلوط نمایید.
مرغ را به صورت برش های بزرگ فیله کرده و در مواد بالا غلط دهید. زمانیکه مرغ به مواد آغشته شد روی ان را پوشانده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از آن از یخچال بیرون اورده و مرغ را در مواد بغلطانید دهید.
پیاز را حلقه بزرگ زده و روی سیخ چوبی میزنیم.
مرغ های مواد زده را به صورت لایه لایه روی سیخ بکشید و درون فر قرار دهید.
در این زمان 2 لیوان ماست را با 2قاشق شوید خورد شده، 1 قاشق سیر له شده ، آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید و درون یخچال میگذاریم تا سرد شود.
سپس مرغ آماده شده را همراه با سس بالا میل کنید.
امتیاز بینندگان:4 ستاره
عالی بود، ممنونم